2777
2789
عنوان

رفلاکس معده دارم ؟

236 بازدید | 8 پست

چند روزیه که حس میکنم یچیزی توی گلومه و ترش میکنم

و هم احساس باد گلو دارم و حس میکنم گیر میکنه و مرتبا واسم این ماجرا پیش میاد 

شکمم بدجور سر و صدا میکنه گاها یخورده نفس تنگی هم داشتم که سرفه میکردم و حتی چند روز پیش صبح موقع صبحانه حالت تهوع داشتم و یکی دو باری هم باعث شد بالا بیارم):

چیکار کنم احتمال رفلاکس معده وجود داره؟ برم دکتر؟ 

قبل از این ماجرا دکتر واسم سرترالین تجویز کرده بود واسه استرس دو روز خوردم بی خوابی گرفتم به جاش الان ترانکوپین مصرف میکنم ممکنه به خاطر دارو باشه؟ 

دکتر برو حتما 

درمورد اون دارو هم به دکتر بگو

خدای نکرده اگه زیاد تکرار بشه سرطان مری میاره

مامان من شبا با حالت خفگی بیدار میشه

هرجی هم بهش میگم بریم دکتر بحرفم‌نمیکنه

شماهم دکتر برو حتما که مطمئن بشی چیز جدی نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس باعث رفلاکس میشه من پنیک دارم تمام علایم تورو شدید دادمش

بخدا بدترین درده این استرس من هفته پیش به شب نتونستم بخوابم 

دست و پاهام سرد بود همیشه ضعف داشتم حتی بعد از غذا خوردن حالت تهوع داشتم بی اشتها بودم و احساس می‌کردم بالای نافم نبض میزنه رفتم سونوگرافی گفتن مشکلی نداره و شریان هاست که بخاطر استرس محکم میزنه شما این علائم هم داشتین؟ من تازگی با قرص و دارو یخورده بهتر شدم ولی همچنان یخورده استرس دارم

دکتر برو حتما  درمورد اون دارو هم به دکتر بگو خدای نکرده اگه زیاد تکرار بشه سرطان مری میاره ...

ای وای 

من قبلا زیاد اینجور مشکلات رو نداشتم از بس استرس داشتم این چند وقت اینجوری شد حالا بازم باید برم دکتر تا ببینم چی میشه 

انشالله که مادرتونم مشکلی نداشته باشن

بخدا بدترین درده این استرس من هفته پیش به شب نتونستم بخوابم  دست و پاهام سرد بود همیشه ضعف داش ...

من پنیک دارم حس خفگی وضربان قلب بالا .حس میکنم وقتی حمله دارم قراره بمیرم سرگیجه دارم وبی حسی صورت ودست وپا با آرامبخش اروم میشم سی تی اسکن دادم چند روز قبل وریمم سالم بود اینا که میگی عوارض استرس مداومه منم چون مداوم پنیک دارم سیستم ایمنیم خیلی ضعیف شده وگلومم قبل حمله دچار انقباظ میشه  .سرترالین رو صبح بخور که شبا بی خواب نشی دارو رو باید مدت طولانی مصرف کنی که درمان بشی وگرنه خود به خود خوب نمیشه

من پنیک دارم حس خفگی وضربان قلب بالا .حس میکنم وقتی حمله دارم قراره بمیرم سرگیجه دارم وبی حسی صورت و ...

من دکتر مغز و اعصاب رفتم دکتر گفت دیگه سرترالین رو نخور واست کافی نیستش از یه جهت دیگه بی خوابی گرفته بودم بعد از خوردنش دیگه به جاش ترانکوپین بهم داد 

واقعا استرس بد دردیه انشالله که بهتر باشین

من دکتر مغز و اعصاب رفتم دکتر گفت دیگه سرترالین رو نخور واست کافی نیستش از یه جهت دیگه بی خوابی گرفت ...

دکتر مغز واعصاب نباید برید باید برید پیش روانپزشک اینچیزا تو تخصص مغز واعصاب نیستش من با روزی سه چهار با حمله عصبی هم بهم سرترالین با آلپرازلام دادن شما که سطح اضطرابتون خیلی کم تره

دکتر مغز واعصاب نباید برید باید برید پیش روانپزشک اینچیزا تو تخصص مغز واعصاب نیستش من با روزی سه چها ...

نمیدونم والا من کلا با سرترالین نمیتونستم بخوابم خیلی واسم سخت بود شب تا صبح بیدار بودم