2777
2789
عنوان

تاپیک جامع کاپ قاعدگی👩🏻‍🦰

1033 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها خوبین؟ وقتتون بخیر 

این تاپیکو زدم که هم ی سری اطلاعات بدم راجب کاپ هم سوالارو جواب بدم و تجربه خودم از کاپ قائدگی

راستی اونایی که استفاده میکنن هم بیان نظر بدن و این 3 تا سوال رو جواب بدن ♥️

1.مارک کاپتون چیه و چه شماره ای؟ 

2. خونریزیتون در چه حدیه ؟ 

3. به چه روشی کاپتونو تا میکنید که نشتی نده؟ 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

ارگانی 

دیوا 

جفتش اسمال

سی تا میکنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من میترسم استفاده کنم.میترسم دیر خالیش کنم خون بره بالا ب سمت روده و معده و گلو.

اخرم از دهنم بیاد بیرون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭🥹

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اول اینکه بهترین مارک کاپ مارک لونت هست که قیمتش کمی بالاس 

ایرانیش میتونید مارک لیوا فارما بگیرید که قیمتش اوکیه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

دوشیزه ها هم میتونن استفاده کنن؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

عزیزم من استفاده کردم بعد ی مدت رفتم دکتر گفت یکم ماهیچه های واژنت تحلیل رفتن ک بخاطر استفاده ازکاپ بوده.چون من درحال حاضر یه خانوم مجردم ورابطع نداشتم.بنظرمنکه استفاده نکن.حتی دکترم گفت زخم دهانه رحمتم بخاطر کاپ بوده

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

ارگانی  دیوا  جفتش اسمال سی تا میکنم

عزیزم شما مشکل نشتی ندارید؟ کاپ و دنباله کامل وارد بدن میکنید؟

خب اول اینکه بهترین مارک کاپ مارک لونت هست که قیمتش کمی بالاس  ایرانیش میتونید مارک لیوا فارما ...

خب سایزش چطوریه از کجا بفهمیم چ سایزی هستیم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
سلام عزیزم من تاپیک شماهم درموردکاپ خونده بودم با کاربری قبلیتون

سلام 

بله تاپیک خوبی بود 

خودم سیو ندارمش باید سرچ کنم تا بیاد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم شما مشکل نشتی ندارید؟ کاپ و دنباله کامل وارد بدن میکنید؟

خیر ندارم و کامل وارد میکنم

من میترسم استفاده کنم.میترسم دیر خالیش کنم خون بره بالا ب سمت روده و معده و گلو. اخرم از دهنم بیاد ...

عشقم اگه دیر در بیاری نشتی میکنه و از کناره ها میریزه بیرون جای دبگه نمیره😂