2777
2789
عنوان

خدا جواب منم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 63 پست
راست میگه ،بعضیا شخصیتشون جوریه ک زندگیشونو از دید بقیه پنهان میکنن سر همین همه فکر میکنن خوشبخته

دقیقا همینطوره...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرمم گفتم کمرش شکسته خوب کردم؟

نه دیگه یادش نیارش وقتی دارین باهم زندگی میکنید

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حضرت عباسی اگر آهت میگیره دعا کن شوهرم خدا ببره اون دنیا یا مرگ من یا شوهرم فقط مرگ بخواه

عزیزم خدا همونجوری باهات رفتار میکنه ک بهش ظن داری بهش اعتماد کن

دختری از جنس شعر ❤️
فکر نکنم

یه درصدفک کن همچین باشه بایدحالشومیگرفتی،اونم ترسیده چون شوهرت متاهله میتونی ازجفتشون شکایت کنی تازه اونم متاهل باشه بدتر

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
شمام شوهرت خیانت کرد

نه گلم خدانکنه،خدا نصیب هیچ زن پاکدامنی نکنه....من از خواهر بزرگم ،دامادمون،دخترعموم ،و چند نفر دیگه ضربه خوردم ....منتظرم تقاص پس بدن تک تکشون.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یه درصدفک کن همچین باشه بایدحالشومیگرفتی،اونم ترسیده چون شوهرت متاهله میتونی ازجفتشون شکایت کنی تازه ...

چون نمیخام زندگیمو ول کنم شوهرم که خیلی پشیمونه قبل اینمه من بفهمم همه چیو تمام مرد

خدا قربونش برم صبرش زیاده ما آدما هستیم که صبور نیستیم و دلمون میخواد همونجا درجا بفهمیم که همون بلا ...

منم سپردم بخدا 

منم همش به خدا میگم تو صبرت زیاده صبوری مهربونیت یک وقت نبخشی به خودت قسم که بهتر از خودم از حالم باخبری دلم خونه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من باکسی ک آرامشموازم گرفته دارم زندگی میکنم چطوری آروم باشم بعدش

خدا بهت صبر بده ..از خدا می‌خوام بهت توان بده برای خلاصی ..هم روحی هم مالی به جایی برسی که بتونی خودتو خلاص کنی ...آرامش سهم ذهن و قلبت بشه.

من باکسی ک آرامشموازم گرفته دارم زندگی میکنم چطوری آروم باشم بعدش

سخته فقط اینو می‌دونم باید از ته دل بسپاری بخدا 

من کارم هرروز گریه بود به جان خودم هرروز قرانو باز میکردم یکبار باز کردم که دلم دیگه پودرشده بود ،آیه اومد که بنده ای که من آفریده ام بسپار به من ،و ناراحت نباش در این مایه ها ما به جزای اعمالشان می‌رسانیم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست