2777
2789
عنوان

چرا مردم اینجوری شدن اخه

490 بازدید | 32 پست

من خودم به شخصه با همه دوست بودم درسته تو بعضیشرایط ادم بحثش میشه ولی نمیدونم چرا هیچکی از من خوشش نمیاد حتی اونی که خیلی دوسش دارمم بهم اهمیت نمیده وقتی باهمیم صمیمی ایم ولی جواب پیامامو دیر میده و بهونه میاره میگه من سرم شلوغه درحالی که همیشه گوشی دستشه واقعا نمیدونم تو یه فضای دروغین و فیکشون چجوری زندگی کنم تا مشکلی نداشته باشم همه هستن ولی مشکلی برام پیش بیاد همه گور و گم میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا همین طوره ب این نتیجه رسیدم ک تودنیافقط خودتی به هیچکی اعتمادی نیس خودت فقط بایدروپای خودت بایستی توخوشیهاالکی باهاتن مریض ک بشی حتی همسرتم ممکنه بذارتت کنار ادمهامثل بازیگران فیلمای ترسناک یهورنگ عوض میکنن وترسناک میشن

Dunyada olumden baskasi yalan
باید قبول کنی تو هر شرایط تنهایی ب این چیزا زیاد فک نکن خودت دوست خودت باش

اخه همیشه باید اینجوری باشه همه باید فاصله بگیرن خسته شدم از اینکه نمیتونم تکیه کنم به کسی که بعنوان دوست میشناسمش

آدمها به تنهایی هم احتیاج دارن  شما انرژیت زیاده  چندتا دوست پیدا کن که انقد روی یک نفر ...

اصلا اینطور نیست که من گیر بدم به کسی یا زوم کنم تو حالت عادی ماهی یه بار بهشون پیامم میدم که همونم جواب نمیدن ولی وقتی کنار دستمه داره تو اینستا استوری دوستاشو لایک میکنه

اسی لایکم‌کن بیام بخونم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بله دقیقا همین طوره ب این نتیجه رسیدم ک تودنیافقط خودتی به هیچکی اعتمادی نیس خودت فقط بایدروپای خودت ...

یعنی حتی یه نفرم نیست قانعت کنه حداقل تو شرایط معمولی پیشت باشه خب این زندگی به چه دردی میخوره

منظورت از فرکانس انرژی چیه من برونگرام و همیشه راحت با همه دوست میشم انرژیمم همیشه سرجاشه

یه سری کارا هستن فرکانسو میبرن بالا اگه خواستی بهت میگم اما اگر اعتقادی به اون مسائل نداری

به طور کلی آدما تشنه توجه و احترامن

کنار هرکی فکر کنن ارزشمندن و درک میشن و مورد توجهن اونو پذیرش میکنن اما باید یه حدی هم مشخص کنید زیادی انرژی و مهر دادن همه چیز رو برعکس میکنه باید در عین مهربونی اقتدار هم داشته باشید

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

اسی فک کنم همه همینجور شدن 

منم دیگه خیلی خیلی دوستامو نمیبینم شاید سالی دوبار

اخه اونا درگیر کار من درگیر زندگی 

کلا دیگه انگار رفت و امد زیاد نمیپسنده 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤