2777
2789
عنوان

پایان رابطه

217 بازدید | 15 پست

من با ی پسره اوکی شدم از قضا اشنامون بود ی شب اومد گفت کراشم روت منم گفتم ک دوسش دارم خلاصه  شروع کردیم حدود 2 ماه گذشته حدود 

خیلی پسر کم حرفی بود اینطور ک اصلن فقط من حرف میزدم میگفت بخدا اینطوریم اینا بهم بر میخورد چند بارم رفتیم بیرون خیلی عشقولانه برخورد میکرد ولی همچنان سرد 

تا چند روزه پیش بهش گفتم خیلی سردی من حس نمیکنم باهات تو رابطه م 

گفت بخدا میدونم اشتبا از منه ولی چند روز وقت بده اوکی بشم ؟

(اینم بگم شرایط بدی تو خونشون اتفاق افتاده ولی دلیل نمیشه

خلاصه منم گفتم زنگ تفریح ب کسی نمیدم 

بعد گفت دوست دارم 

الان ی هفته گذشته پیام نداده 

میخواستی چطو گرم باشه خب؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نمیدونم چند سالته اما از من که۳۳سالمه بشنو به درد نمیخوره ادمی ک مشکل داره ازاول رابطه اینجوریه تااخرعمر مشکل داره وفقط میخاد بیاد ناله کنه توام افسرده میکنه ادم باید شادو شنگول باشه بگه بخنده پشیمون میشی ازمن میشنوی تمومش کن ادم قحط نیس ک من الان شوهرم خیلی یوبوسته اصلا راحت نیستم اینم کم حرف بود الان فشنگ فحش میده

o
سلام نمیدونم چند سالته اما از من که۳۳سالمه بشنو به درد نمیخوره ادمی ک مشکل داره ازاول رابطه اینجوریه ...

دقیقان من حرفم اینه ب خودشم گفتم اینو اگ مشکلی باشه من مثل دوستتم باید در میون بزاری سبک بشی باید با پن حرف بزنی این تایم

ولی انقدر سرده ک احساس اضافه بودن دارم هر چند میدونم دوسم داره ینی چشاش از چند متری برق میزنه برام ولی خب ادم سرد میشه

اخه تقربان 70 درصد اوقات من پیام دادم احساس میکنم اویزون شدم بهش از بس سرده حرف نمیزنه  

خب قیدشوبزن اوناییم که گرم بودن بعدیه سال سردشدن چه برسه به این 

ولی خب ماکه خبرنداریم شایدمشکلی داره

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  
دقیقان من حرفم اینه ب خودشم گفتم اینو اگ مشکلی باشه من مثل دوستتم باید در میون بزاری سبک بشی باید با ...

عزیزم ولش کن چشاشو برق بزنه وقتی حس خوبی نداری چی؟ منم میگفتم مهم اینه دوسم داره کی مثل این دوسم داشته ازدواج کردم باهاش امادیدم همه چی دوست داشتن نیس چون الان این دوست داشتن نابودم کرد

o
خب قیدشوبزن اوناییم که گرم بودن بعدیه سال سردشدن چه برسه به این  ولی خب ماکه خبرنداریم شایدمشک ...

الانش ک میدونم مشکل خانوادگی داره ولی خب از اول سرد بود الان سرد تر شد 

ولی باز درست نیست تو مشکلات ادم اینطور بشه خب ب هر حال خیلی بچه س مثل اینکه😕

الانش ک میدونم مشکل خانوادگی داره ولی خب از اول سرد بود الان سرد تر شد  ولی باز درست نیست تو م ...

ببین مشکلوهمه دارن مهم اولویته 

ایناروتک تک تجربه کردم والانم بسیاارپشیمونم دنبال ادمی باش همه جوره به دلت باشه  اینکه مشکلی داشته باشه بعدبگی حالااشکال نداره باهاش کنارمیام نه 

به تازگی چوبشوخوردم 

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  
ببین مشکلوهمه دارن مهم اولویته  ایناروتک تک تجربه کردم والانم بسیاارپشیمونم دنبال ادمی باش همه ...

اره منم قبلن بهش گفتم کلن بچگونه س با این ک همسن خودمم حتی تو چت کردنم میفهمم الویتش نیستم ی هو غیبش میزنه میگم تو چرا هی میری میایی میگ دوستام ناراحت میشن پیام دیر جواب بدم 😕😕

من ک دخترم بیشتر احساس میکنم من دنبالشم تا اون 

والا خیلی ها دوس دارن کنارم باشن 

منم دوس دارم ی پسر بیفته دنبالم عشق بدهبهم ن من ازش بخام

منم دقیقاخیلیادنبالم بودن که ادم حسابی تربودن ولی خام یه نفرشدم که تالحظه اخرم عشقم عشقم میکردومیگفت ...

اخی عزیز دلم اذیت شدی ایشالا بهترین ها برات پیش بیاد

ن من بنظرم از الان تمون شده اس ینی چ ادم بی سر ته باشه خوشم نیومد پیش ب سوی بعدی ها😂