2777
2789
عنوان

به این دختر چی میگن؟افسرده ؟عقب مونده؟پاستوریزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 17 پست
دلیلش اینه که بابت انجام هرکدومشون اینقد باید جواب پس بدم که دیگه هیچی حالا فیلم و اینچیزا بخاطر در ...

هر چیزی به زمان خودش خوبه. من دبیرستان بودم کلاس های متنوع می رفتم که تو بزرگسالی به دردم خورد. اشنایی رو اواخر کارشناسی انجام دادم که اصلا دیر نبود. کتاب هم به جای رمان های ضعیف عاشقانه کتاب های متنوع می خوندم. فیلم هم زیاد دیدم ولی مثلا هری پاتر رو ندیدم کتابش رو هم نخوندم. ولی تاریخ پزشکی ایران رو خوندم. پائولو کوئیلو خوندم. شعر نزار قبانی خوندم. ولی ساسی و تتلو گوش ندادم. کافه رفتم ولی با دوستای مثل خودم. تولد گرفتم تو خونه یا بیرون. مسافرت تنهایی رفتم ولی تو بزرگسالی. باید راهتو پیدا کنی گلم. هیجان زیاد اینده رو خراب می کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
دوست پسر رو میگیم خوب نیست فیلم و رمان و کتاب و...هم خوب نیست؟!!! کی گفته پسرا ازین چیزا خوششون نمی ...

ن منظورم اونا نبود ، اطلاعات بالا خوبه من اون ی تیکه اش و گفتم

درخاست مطلقا ممنوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.