2777
2789

تا حالا کافه نرفتم  مهمونی خونه دوستام نرفتم با هیچی پسری چه حضوری چه مجازی رابطه ای نداشتم

تمام فیلم و سریال و رمان هایی که دوستام میگن و نه خوندم نه دیدم حس میکنم خیلی با دوستام   فرق دارم  خودشون میگن تو مث مامانا رفتار میکنی خیلی خانومانه 

گاهی اوقات ناراحت میشم چرا مث بقیه نیستم ولی خب از خودم راضیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم، با این تفاوت ک من رمان میخونم محض یادگرفتن یکسری تکنیک ها 😁 ب همچین آدمایی میگن گوهرِنایابِ عقب مونده 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
قرار نیست همه مثل هم باشن، ربات که نیستیم همه یجور ساخته بشن. کافه رفتن و دوست پسر داشتن هم فضیلت نی ...

فضیلت نیست منم دوست ندارم ولی اینکه تو خیلی از بحث هاشون من باید بشینم سکوت کنم اذیتم میکنه

خب تو زندگیت چه کاری انجام میدی به عنوان یه جوون؟

ربطی به رفتار مثل مامان یا خانوما نداره همه یه تفریحاتی دارن ب هرحال چه پیر چ جوون

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

منم همینجور بودم زندگیم از اونا بهتره  ب چ درد میخوره اینجوری ؟ من والا خوشم نمیاد پسرای کمی ه ...

دوست پسر رو میگیم خوب نیست

فیلم و رمان و کتاب و...هم خوب نیست؟!!! کی گفته پسرا ازین چیزا خوششون نمیاد؟! بعدشم مگه هرچی پسرا خوششون میاد باید انجام داد؟🥴

مهم اینه که اگه اینکارا رو نمی کنی چه دلیلی واسه انجام ندادنشون داری؟ زمانتو چطور می گذرونی؟ چند سالته؟ هدفت تو زندگی چیه؟ مثلا من تا یه سنی با کسی آشنا نشدم. تا یه سنی با دوستام بیرون نرفته بودم. یه کارهایی رو تا الان که سنم بالا رفته انجام ندادم. یه سری فیلم ها رو هیچ وقت ندیدم. یه سری کتابا رو هیچ وقت نخوندم. با یه سری ادم ها هیچ وقت معاشرت نکردم.  ولی عوضش با یه سری دیگه ادم معاشرت کردم. یه کتابای دیگه ای رو خوندم و. خیلی چیزای دیگه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
فضیلت نیست منم دوست ندارم ولی اینکه تو خیلی از بحث هاشون من باید بشینم سکوت کنم اذیتم میکنه

منم همینم ولی خوب اصلاً علاقه ای ندارم وارد بحث ها و صحبت هایی بشم که مورد علاقه م نیستن، مثلاً تو جمع دوستام که عاشق سریال های کره ای هستن خوب من که از این سریال های آبکی بدم میاد چرا باید دوست داشته باشم وارد این بحث ها بشم

مهم اینه که اگه اینکارا رو نمی کنی چه دلیلی واسه انجام ندادنشون داری؟ زمانتو چطور می گذرونی؟ چند سال ...

دلیلش اینه که بابت انجام هرکدومشون اینقد باید جواب پس بدم که دیگه هیچی

حالا فیلم و اینچیزا بخاطر درس و کنکورم بوده