2777
2789

من بچه هام دوقلو هستن یکی دختر یکی پسر ۱۰ سالشونه 

نصفه شب ساعت ۳و ۴ تو اتاقشون بودن مثلا نقشه کشیده بودن تا صبح بیدار بمونن و مبایل بازی کنن من ساعت ۳ و ۴ رفتم چکشون کنم تو اتاق دیدن خوابن بعد با همسرم رابطه داشتیم بعد مثلا خواستن برن مبایلشون رو بردارن من و همسرم رو حدود  ۲ و ۳ دیقه در حال رابطه دیدن دوتاشون الا باید چه کار کنم بعد مارو دیدن بعد از چند دیقه ما متوجه شدیم که داشتم مارو نگاه میکردن بعد که فهمیدیم سریع جیغ زدم و اونا رفتن الا تا تا صبح از اتاق نیومدن بیرون و دارن گریه میکنن باید چه خاکی تو سرم کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای هیچ توضیح و توجیهی ندارم اومدم نظراتو بخوونم....فقط اتاق تاریک بوده یا اینکه شما رو توی نور کافی دیدن؟؟؟

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

یعنی اصل رابطه رو دیدن؟ باهاشون صحبت کن فک کنم خیلی سخته براشون آخه بزرگن دیگه متوجه میشن 

کااش درو قفل میکردی عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پتو روتون نبود ؟

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔