سلام به همه ی خانم های عزیز ظهرتون به خیر و خوشی
اول اینکه ببخشید مزاحم وقت شریفتون میشم
دوم میخوام راجب مسئله ای صحبت کنم که گویا برای بعضی خیلی مهم بوده که میان تبادل نظر میکنن و به قول خودشون راجب زندگی یه دختر ۱۶ ساله و صداش و عکسش صحبت میکنند💐
پیرو تاپیکی که زدم و ۹۹ درصد بهم مشاوره میدادن و با کمال خوش قلبی تمام آرزو های خوبشون رو نثار گل دختر من می کردن❤️
سپاس گزارم از همتون که مارو مورد لطف و عنایت خودتون قرار دادید.
اما در رابطه با صحبت یک سری دوستان که کمال بی احترامی رو کردن...من به دل نمیگیرم چون میدونم تا کسی توی شرایط من قرار نگیره نمیتونه قضاوت یا درکی از این مسئله داشته باشن.
بر خلاف تعداد کمی من اینجا دوست های خوب و مهربونی پیدا کردم که با راهنمایی و دلداری هاشون به منو دخترم موجب دلگرمی ما شدن و خیلی سپاسگزار و قدردان لطفشون هستم💐
بنده یه سری عکس ها گذاشتم که متاسفانه گویا بعضی ها تشخیص چهرشون مشکل داشت و نتونستن یک نفر رو تشخیص بدن و همچنان اصرار داشتن که دروغه و دروغه.
صدای دخترم رو گذاشتم به درخواست یه سری دوستان تاکید میکنم یه سری دوستان تا اونها بشنون و اگر کسی تمایل به شنیدن نداره یا باب میلشون نیست دلیل بر این نیست که بنده دروغ میگم.
من توی این هفته های اخیر غم های بزرگی روی دوشم بوده
مثل فقدان از دست دادن پدر و مادرم،ورشکستگی برادرم،بیماری خواهرم و مشکلات پی در پی دخترم که باعث شد دفعات زیادی به مرگ فکر کنم ولی دست نکشیدم
بعد از مدتی ماجرای دخترم و اون آقا جالب شد به نظرم و تصمیم بر این شد که با دوستان خوبم به اشتراک بزارم.
میدونید؟
مشکل از هیچکس نیست.مشکل اینه ما تو زندگی هامون قدری خیانت،جفا،دورویی،دروغ،کتک و فرار و عشق نا فرجام دیدیم که نمیتونیم حقیقت رو بپذیریم ...
و مشکل اصلی اینجاست که یک ارتباط عمیق مادر و فرزندی و دوست بودن با فرزند گویا جا نیفتاده.
در کل من ممنونم که خوندید
و دوستانی که پایین تگ می کنم قصد توهین و جسارت ندارم خدمتتون.ولی لطفا قضاوت بی جا و توهین نکنید چون ممکنه قلبی بد شکسته بشه و جواب فقط سکوت است:
@النازززز1234 24
@پلاک_18 18
@aydaفرفری
@00chita00 0