2777
2789
عنوان

چی کار کنم

54 بازدید | 12 پست

یه داداش دارم خیلی پروعه همش بهم گیر میده که اینجوری بپوش اینجوری نپوش حتی به درسام هم گیر میده 

نشسته بودم داشته فیلم میدیدم از بیرون اومده سر من داد میزنه مگه درس نداری پاشو برو درس بخون میگم دارم استراحت میکنم میگه پاشو برو تو اتاق درست رو بخون بعد درست همونجا استراحت کن 

هرچی هم به مامان و بابامپمیگم اونا هم میگن بزرگتره هیچی نگو زشته من باید چیکار کنم موندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دقیقا 

داداش بزرگ ندارم...ارزو داشتم یکی بود فقط گیرمیداد

یکی داشتم بهم سخت میگرفت شاید درس میخوندم به جایی میرسیدم .. ن اینکه زود ازدواج میکردم

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍
داداش بزرگ ندارم...ارزو داشتم یکی بود فقط گیرمیداد یکی داشتم بهم سخت میگرفت شاید درس میخوندم به جای ...

بیا من داداشم رو بسته بندیش کنم بدم به تو نمیخوامش 

بیا من داداشم رو بسته بندیش کنم بدم به تو نمیخوامش 

😄😞اگر اینجور بود ک زیاد بودن کسای ک داداش نمیخواستم اما قدرشو بدون ..بعد میفهمی چ نعمتی خدا بهت داده 

من هرکاری کردم خانوادن کسیو نیاوردن ک ب سرپرستی بگیرن میگفتن اومدی مایکی بزرگترت اوردی اونوقت گفت خودت یااجیتو میخوام اون موقع چیکارمیکردیم!!دیه منم بیخیالش شدم همش۱۶سالم بود ازدواج کردم عقل نداشتم اگر یکی خوب راهنمایم میکرد شاید.......

😄😞اگر اینجور بود ک زیاد بودن کسای ک داداش نمیخواستم اما قدرشو بدون ..بعد میفهمی چ نعمتی خدا بهت دا ...

کاش ازدواجدنمیکردی به نظرم پدر مادرت اشتباه فکر کردن

حالا چرا زود ازدواج کردی  

چی بگم والا ما تو شهربزرگ زندگی میکردیم بخاطر شغل بابام

بعد ک بازنشست شد بارکردیم  شهرستانمون

من ازاول اونجا بزرگ شده بودم و بدنیا اومدم

اینجا همه لر زبان منکه فارسی صحبت میکردم یا کلا فرق داشتم...هردیقه یه پسر عاشق میشد بخدا همش۵ماه بارکردیم بالا۱۰تا خاستگار اومد با مادرم میرفتم خیابون هردیقه یکی پشت سرمون میومد دم در که با مادرم حرف بزنه خونه عمومم جفتمون بود اینجا یکم کوچیکه همه همدیگه میشناسن..گفتن زشته  همش چن وقته اومدین هردیقه هرثانیه یکی دم دره

دیه عموم میگفت فردا فامیل حرف درمیارن یا فلان..این حرفا

تا بابام مجبور شدن من داد یکی از خاستگارا هرچند با تمام کسای ک اومده بود یه سری تفاوت ها داشت چون هم شغل بابام بود و یجورای مثل خودش مذهبی و دیدن دار بود دیه دادم رفت.. 

کاش ازدواجدنمیکردی به نظرم پدر مادرت اشتباه فکر کردن

ای کاش

ولی الان دیه باردارم یه دختر۳سال نیم هم دارم دیره برای این حرفا ازدواج اخر هردختری هست فقط برای من زود بود 

ولی حسرت نداشتن برادر همیشه ب دلم موند

امان از حرف مردم حالا خوشبختی زندگیت خوبه

۵ساله ازدواج کردم

تا۳سال زندگیم جمهنم ب تمام معنا بود سال۴ام یکمی تغیر کردم الان الحمدلله خونه جدا دارم خوبم خداروشکر