2777
2789
کارشناس بیهوشیه من پزشک میخوام 😬

باشه پس برات هماهنگ میکنم

بنظرم پر توقعی مگه به شغله

بقیه چیزارو هم در نظر بگیر تو میخوای با اون آدم ازدواج کنی نه شغلش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشناس هوشبریه پزشک میخوام

اگ ففط شغلشه بقیه معیارات و شرایطت داره چ اشکال داره.اومدیم ی پزشک اومدولی خوشگل نبود قیافه نداشت اخلاق نداشت اونوقت تکلیف چیه

خدایاشکرت...❤️

باشه پس برات هماهنگ میکنم بنظرم پر توقعی مگه به شغله بقیه چیزارو هم در نظر بگیر تو میخوای با اون آ ...

اینکه میخوام مثه خودم باشه توقع زیادیه؟ ملاکم فقط به شغل ختم نمیشه ملاک های دیگه هم دارم شغل هم یکی از ملاکامه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
نمیگم فقط پزشکا آدمن فقط میخوام مثه خودم باشه

خب برو پیدا کن اینجا سایت همسریابی نیس ک پیدا کنیم برات

کسیم ک پزشکی میخونه فک کنم خیلی باید از لحاظ هوشی بالغ باشه ن اینکه بیاد اینجا از بی شوهری ناله کنه

میگذره(:
درسته،همه ازدواج میکنن،اما همه میتونن پزشک شن؟ اینکه درستو بخونی و پیشرفت کنی و موفق شی خیلی مهمتر ...

درس و پیشرفت جای خود ولی داشتن یه عشق و تکیه گاه توی زندگی خیلی به یکی مثه من که انقدر بدبختی میکشم یه نیازه که ساپورتم کنه روزای سخت حمایتم کنه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم