2777
2789

شیش هفت روز طول کشید تا بیاد

تازه تواین شیش هف روز صبح و غروب چای زعفران میخوردم وگرنه نمیومد لامصب

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیش هفت روز طول کشید تا بیاد تازه تواین شیش هف روز صبح و غروب چای زعفران میخوردم وگرنه نمیومد لامصب

پس چرا برای من بدبخت نمیاد انقد دمنوش بابونه خوردم حالم بهم میخوره خداا😭😭😭

پس چرا برای من بدبخت نمیاد انقد دمنوش بابونه خوردم حالم بهم میخوره خداا😭😭😭

بابونه مگ پریودی آوره؟؟ زعفرون چشه زعفرون بخور لااقل مزش خوب باشه. با نبات درست کن بخور و کلا گرمیجات بخور لبنیات نخور درست میشه نترس 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

☹️مشکلش کجاست ..عقد باشی زودتر عروسیو بگیر ..بی شوخی شایداسترس گرفتی هورمونات بهم ریخته میاد نگران ن ...

اخه خونمون تا شش ماه دیگه تقریبا تموم نمیشه هیچ علائم بارداری هم ندارم هیچی اصلا نمیدونم میترسم بی بی چک بزنم

بابونه مگ پریودی آوره؟؟ زعفرون چشه زعفرون بخور لااقل مزش خوب باشه. با نبات درست کن بخور و کلا گرمیجا ...

اره دمنوش بابونه هم پریودی اوره مرسی عزیزم میخورم ببینم پریود میشم🙁

اخه خونمون تا شش ماه دیگه تقریبا تموم نمیشه هیچ علائم بارداری هم ندارم هیچی اصلا نمیدونم میترسم بی ب ...

بعضیا اصلا علائم ندارن ..بی بی چکم تازه نشون نمیده یهو میبینی ۴ هفته رو گذروندی😂.سقط نکنیا لازم نیست برین سر خونه زندگیتون عروسی بگیرین یه هفته خونه مامانت یه هفته خونه مادر شوهر تا خونتون اماده شین برین مراقبتم ازت میکنن تو بارداری..