2777
2789

از کجا باید شروع کنه ب درس خوندن ب طور جدی ؟

از چند ساعت ؟

بعدشم در راه هدفم باید خودمو فراموش کنم ؟یعنی تفریح و استراحت و برا چند ماه کنار بذارم یا چجوری ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی شش ماهه پشت کنکورم 

چجوری میخوای از ده دیقع شروع کنی  ؟!خیلی کم نیس ؟

بعدشم آخرا ب چند ساعت میرسونی ؟

منم همش میگم من فقط سه ماه و نیم زمان دارم برا هدفم باید خودمو بیخیال شم و بخونم فقط در حالی که روزی یه ساعت و نمیتونم ده روز پشت سر هم بخونم

چجوری میخوای از ده دیقع شروع کنی  ؟!خیلی کم نیس ؟ بعدشم آخرا ب چند ساعت میرسونی ؟ منم همش میگ ...

من این راها رو رفتم عزیزم برام هم مهم نیست امسال قبول شم یا ۴۰۴ چون من تازه به دنیای کنکوری برگشتم تو این شش ماه بیخیال کنکور بودم و چند بار از ساعت مطالعه بالا شروع کردم ولی ول کردم چون خسته میشدم چون نمیکشیدم منی ک ساعت مطالعم تا دیروز صفر بود نمیتونم امروز بیام از ده ساعت و هشت و نه شروع کنم برای همین تصمیم گرفتم از ساعت مطالعه خیلی کم شروع کنم و کم کن بالا ببرم آره کمه ولی سختی میکشم تا بالا بره و قطعا کسی ک با سختی به ساعت مطالعه بالا میرسع وسطا ول نمیکنه هر روز ده دقیقه اضافه میکنم آخر بهمن میرسم به هفت ساعت اسفند ماه دگ راحت رو نه ساعتم راستش دیر میرسم ولی بهتر از اینه ک از نه ساعت شروع کنم و ول کنم و کلا نرسم شما هم امتحان کن اگه میتونی از نه و هشت شروع کنی بسم الله 

🤍

از یه مشاور خوب کمک بگیر عزیزم منم خودم همینطوری بودم سر در گمم برنامه می زیختم نمی دونستم چیکار کنم 

ولی خداروشکر سال دوم مشاورم واقعا به دادم رسید خدا هر چل می خواد بهس بده مدیونشم 

تو هم برو از مشاور کمک بگیر و اصولی شروع کن