2777
2789
عنوان

حرم امام رضام بیاین اسمتون بگین دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 48 پست
التماس دعا برای دوستام @ملوسکتونم1     @دردونمه     @دختر_12   &nb ...

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی ع 

خواهری برای شفای داداشم دعا کن 😭

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  خوبی؟  تو این تاپیک گفتی که به پوستت رسیدی و شده مثله آینه  میشه بگی چ ...

سلام عزیزم چشم

اول این که باید روتین مناسب پوستت رو پیدا کنی اگه پوستت چربه حتما باید محصولات مناسب پست چرب استفاده کنی و حتی با اون ها هم ممکنه جوش بزنی و باید محصولات مختلف امتحان کنی تا ببینی چی به پوستت میوفته مثلا ممکنه با یک کرم خیلی گرون و خوب جوش بزنی ولی با یک کرم ارزون نه 

باید ببینی برای پوست تو کدوم بهتره

روتین شامل ضد آفتاب

آب رسان 

میسلار واتر 

شوینده

هستش

اگر جای جوش داری هر شب قبل خواب ژل آداپالن بزن فقط به در چشم و لب نباید بزنی

اولش پوستت خیلی خشک میشه و پوسته ریزی داره ولی بعد عادت می‌کنه و خب میشه  بعد چند ماه لک ها کاملا محو میشن

اگر م جوش فعال میزنی هر روز صبح ژل کلیندامایسین روی جوش ها و جاهایی که جوش میزنه بزن و روی همون آبرسان و ضد آفتاب بزن

فقط حتما این دوتا ژل آخر رو که گفتم باید با روتین انجام بدی مخصوصا ضد آفتاب همیشه باید داشته باشی چون در طی درمان پوست به شدت نازک میشه

بعد چند ماه که جوشات کم شد و لک ها رفت دیگه نیاز نیست آداپالن بزنی فقط وقتی جوشای هورمونی مثل وقت پریود میزی کلیندا بزن. هفته ای یک تا دو بار از ماسک های لایه بردار استفاده کن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
سلام عزیزم چشم اول این که باید روتین مناسب پوستت رو پیدا کنی اگه پوستت چربه حتما باید محصولات مناسب ...

سلام عزیزم 

چشمت روشن

ممنونمممم خیلی لطف کردییی😘😘❤️

ایشالا پوست منم صاف بشه