2777
2789
عنوان

حرم امام رضام بیاین اسمتون بگین دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 48 پست
برای @نخودسیاه     @bibigolll     @امام_رضاجانم     @شاید_کن ...

ممنون

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

برای @نوکرحسینم     @اتیشپارهتنها     @سرو،محمد     @میرم_با ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

زیارتت قبول🤍🙏

با نام کاربریم برای  اینکه زودتر حق و حقوقم رو کامل و بی دردسر بهم بدن دعام کن عزیزم🙏🌸🤍 و برای حاجت دلم دعا کن لطفا🌸🥲🙏

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات حمد خوندم عزیزم التماس دعا عاطفه🥺🥺امتحان فردام رو قبول شم با نمره بالایی @queenمریم &n ...

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی (ع) 

ممنونم عاطفه جونم ، از ته دل از خدا میخوام قسمت خودت باشه این تاپیک رو بزنی ، عزیزم هرروز برات دعا میکنم و تو ختم صلوات هام دعات میکنم ، انشاالله هر چی از خدا میخوای همون بشه ، برای موفقیت و خوشبختیت و حاجت روایی استارتر سی تا صلوات میفرستم❤️  

التماس دعا🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

اسی جون حاجت روا شی انشالله

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم خیلی خیلی خیلی خوشبخت و خوشحال و موفق و آبرو دار و سالم و پولدار و محبوب بشیم انشاالله 🙏🥺😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم و داداشام هممون دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭

انشالله من و آجیم امسال و داداش بزرگم سال ۱۴۰۳ و داداش کوچیکم وقتی دبیرستان تموم کرد حتما قبول شیم هممون دبیری یا آموزگاری و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال  ازدواج خیلی عالی کنم و اصلا پشیمون نشم از ازدواجم و شوهرم خیلی پولدار و خوش اخلاق و ظاهرش عالی باشه و قد و هیکلش عالی باشه و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و خانواده دار باشه و همه چی تموم باشه و کنارش واقعاخوشبخت و خوشحال شم و هیچ وقت شوهرم زن دوم نگیره انشالله😭💔

تو رو خدا خیلی دعام کن اونایی که ولم کردن بهم برگردن امشب و انشالله همه چیشونو از دست داده باشن و خیلی پشیمون باشن که منو از دست دادن 😭💔

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم  و دامادمون خیلی خوب و مهربون و خوش اخلاق و دست و دلباز با من عزیزانم از همه لحاظ عالیییی شن و هیچ وقت زن دوم نگیرن اصلا😭💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
برای @emam_reza     @دل_غمگین     @shahrivar83     @فرشته_مه ...

از شما و اسی ممنونم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

ب اسم کاربریم لطفا دعا کن من و مامان و خواهر بزرگم و خاله هام و دختر خاله هام به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله ح و دختراش و م و خانوادش و ع و خانوادش و اون یکی میم و خانوادش و م و ا و ب و ن و م و (ک و خواهر و برادراش)  انشالله تقاص همه ی بدیایی که کردن در حقم پس بدن و انشالله هیچ وقت خیر و خوشی و عاقبت به خیری و رزق و روزی و سلامتی و آبرو نبینن😭🤲💔تو رو قرآن دعا کن زجر کش بشن و خیلی زود بمیرن امسال💔🤲😭

التماس دعا برای دوستام @ملوسکتونم1     @دردونمه     @دختر_12   &nb ...

مرسی عزیزم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

فاطمه

خواهش کن منم بطلبه 😭❤️‍🩹

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
برای @نخودسیاه     @bibigolll     @امام_رضاجانم     @شاید_کن ...

ممنونم یه دنیا .انشالله زود زود حاجت روا بشی ،مرسی که بهم لطف داری وتکم می‌کنی ،انشالله بتونم با دعا در حقت جبران کنم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم اگه هنوز حرمی یا بازم میری،خواهش میکنم منو فراموش نکن 

خیلی اضطراب ودلشوره دارم خیلی میترسم .از امام رضا بخواه شفاعت منو بکنه من زود خوب بشم،سلامتیم رو خدا دوباره بهم بده،اسمم مریم ،بگوامام رضا مریم می‌گه من امید منو ناامید نکن 

ممنون ازت اگه دعا کردی لایکم کن دلم قرص بشه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __