2777
2789

باورم نمیشه یکی این همه وقت و انرژی صرف کنه واسه اینکه بگه تاپیک یکی دیگه دروغه ...

خب دروغه! حالا چی به کی میرسه !؟

دنیای واقعی پر از ابهام و دروغه چه برسه به فضای مجازی !

بخون، اگه دلت خواست نظر بده و بگذر !

انقدر، هم دیگه رو سر هیچ و پوچ له نکنید توروخدا!

من یه نیمچه ماهل ۲۲ ساله ام وقت نمی کنم همه‌ش بیام توی سایت و سرم رو توی تاپیک این و اون کنم‌،

اون وقت می بینی یه خانوم متأهل سرد و گرم روزگار چشیده که بچه داره و قاعدتاً نباید وقت سر خاروندن داشته باشه، همین جوری سرش توی تاپیک بقیه‌ست‌.

به جای نوشتن تاپیک ۱۰۰ صفحه ای در نفی دیگرام، برو به بچت برس، برو به خودت برس بزرگوارِ کارآگاه‌زاده !

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

چون بعضی ها با تاپیک همون دروغ گو ناراحت میشن و تا مرز فکر و خیال و شب نخوابیدن پیش میرن پس خیلی‌ کار زشتی هست با احساسات بقیه بازی کنن،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دلشون نمیخواد بازیچه ادمای بیکار بشن

اصلا توی فضای مجازی بازیچه بودن معنی نداره.

نباید با یه کشمش گرمیمون بشه با یه مویز سردی 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

چون دوس داشتن کاراگاه بشن تو واقعیت موفق نشدن و باید تو مجازی خالی بشن!

اینا قابل تحملن اونایی که تاپیک راست زدی ولی باز میخوان دیگرانو برعلیهت بشورونن که داره دروغ میگه!

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چون بعضی ها با تاپیک همون دروغ گو ناراحت میشن و تا مرز فکر و خیال و شب نخوابیدن پیش میرن پس خیلی‌ کا ...

به نظرم کسی که توی فضای مجازی یه چیزی می خونه و عواقبش در این حده که خواب شبش مختل بشه، روی احساساتش هیچ کنترلی نداره !

این فرد توی موقعیت حقیقی چطوری قراره از پس بزنگاه ها بر بیاد ؟! خدا بهش رحم کنه 

اصلا توی فضای مجازی بازیچه بودن معنی نداره. نباید با یه کشمش گرمیمون بشه با یه مویز سردی 

بعضیا اسکلن بقیرم اسکل فرض میکنن این بده،حالگیری نشن ب دروغاشون ادامه میدن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

برای من مهم نیست چون میدونم اینجا دروغگو زیاده و تا به الانم یه دونه تاپیکم باور نکردم چند سال پیش خیلی بهتر بود در این حد دروغگو نداشتیم ،بودن ولی کم 

الان تاپیکایی که راست باشه کمن

ولی بعضیام پشت سرهم دروغ میگن و مخاطبو احمق فرض میکنن برای همینه دستشونو رو میکنن 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
خوب یه مگه مرض دارن دروغ میگن دستشون و باید رو کرد تا بفهمن  خودشون ...نه بقیه

هیچکس توی دنیا جز خدا از پشت پرده ی موضوعات خبر نداره‌.

کسی که از راه دور سعی بر رو کردن دست دیگران داره احتمالا باید اندازه ی خدا آگاه باشه به همه چی ! در غیر اینصورت اگه یک درصد اشتباه کنه، از دنیا نمیره تا اون مصیبت رو تجربه کنه !

چون دوس داشتن کاراگاه بشن تو واقعیت موفق نشدن و باید تو مجازی خالی بشن! اینا قابل تحملن اونایی که ت ...

والا به خدا 

خیلی برام عجیبه یکی این همه وقت و انرژی بذاره 

برو به بچت برس به جاش !

اتفاقا کار خوبی میکنن دستشون درد نکنه  آدم دروغگو باید رسوا بشه

کسی که توی فضای مجازی نتونه ابهام رو بپذیره و وقتش رو به رفع ابهام (تازه به خیال خودش) سپری کنه، کلاهش پس معرکه ست 

کسی که توی فضای مجازی نتونه ابهام رو بپذیره و وقتش رو به رفع ابهام (تازه به خیال خودش) سپری کنه، کلا ...

این نظر شماست و قابل  احترام

ولی من مثل شما فکر نمیکنم

فضای مجازی هم جزئی از زندگیه ماست نمیشه گفت تاثیر ناپذیره.

مخصوصا تو جهان الان که بیشتریا زندگیشون تو مجازی میچرخه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بعضیا اسکلن بقیرم اسکل فرض میکنن این بده،حالگیری نشن ب دروغاشون ادامه میدن

بقیه اگر بتونن برای هر چیزی به اندازه ای که باید، احساس خرج کنن، اسکل نمی شن !

اخیرا یه خانومی که بچه داشت، زار و زندگی داشت، ۵۰ صفحه تاپیک نوشته که بگه فلان کاربر دروغ میگه ! 

نرمال نیست این حد از پیگیر بودن.