2777
2789

بی عرضه ام تنبلم 

شکست میخورم همش زشتم بی حوصله ام همش دنبال خوابم همش دنبال بهانه ام شلخته ام آدم جدی و مصممی نیستم بیخیال درس و آیندم هستم ولی میتونم ساعت ها بشینم و با یک فکر بد ب خودم عذاب بدم 

وسواس فکری دارم 

با دیگران نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنم 

همش ناله میکنم زر میزنم 

تا زمانی ک مامانم عصبی نشه نمیرم سراغ درسم 

گوشه گیرم و می‌خوام ساعت ها با گوشی وقت تلف کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمیخوای عوض شی جای نق زدن

یه دفتر دارم مخصوص این خریده بودم ک تغیبرکنم و برا خودم هدف تعیین کنم ولی باور میکنی فقط سه تا برگ از اون دفتر مونده انقد ک نوشتم پاره کردم دریغ از یکم تغییر ؟

منم شبیه شمام اما یه کم بهترش 

وقتی ویتامینات کم باشه و کم‌خونی باشی همچین چیزایی برات پیش میاد من خودم کم خونم چون زیاد پری میشم ولی این چیزایی که گفتی حل میشه عزیزم اگر خودت بخوای 

هعی اگه متاهلی حداقل سه هیچ از من جلویی  چون همین ازدواجم خودش یه پروسه سخت و عجیبه

اونم نیستم💔

یه سختایی کشیدم تو زندگیم که فقط میخوام تنها زندگی کنم , شغلی شاید شهر دیگه و سنم بره بالا خانواده نتونم چیزی بگن تنها باشم 

من ازدواجم کنم حسرت چیزایی دارم که زندگیم می پاشه

اونم نیستم💔 یه سختایی کشیدم تو زندگیم که فقط میخوام تنها زندگی کنم , شغلی شاید شهر دیگه و سنم بره ...

عزیزمم❤️

زندگی چیزی نیس فقط روح و روانت خوب باشه همه چی حله من اونو ندارم 

عزیزمم❤️ زندگی چیزی نیس فقط روح و روانت خوب باشه همه چی حله من اونو ندارم 

خوب چون روح و روان بهم ریخت همیشه توسط حتی نزدیک ترین افراد بهم 

میخوام تنها باشم 

میدونم اینم سخته و ادم گرایش داره اما خوب برای من زندگی جالب نبود امیدوارم برای شما باشه😘❤