2777
2789

معلومه مجرد بودن بهتره وقتی با یه آدم هرزه بخوای ازدواج کنی،ولی اگر طرف درست و حسابی باشه بااخلاق سالم خانواده دار و پولدار باشه صد در صد ازدواج عالیه،من خودم با متاهلی بیشتر موافقم تا مجردی 

خب با اونی که ازدواج میکنی از اول که نمیدونی خائنه بعدش هم که بفهمی تقصیر تو نیست ولی مسلما سختیه ...

مجردی ی درده متاهلی هزارو یک درد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ادم سالم کمممممه شاید از هرصدتا یکی من ک ترجیهم مجردیه خونه بابام غذا لباس همه چی مهیاس درسم می ...

نه عزیزم کی گفته کمه؟ ادم سالم رو بستگی داره شما چجوری ببینی؟

اگر سالم منظورت اعتقادی که فراوان هست

اگر منظورت اخلاقه که فراوان هست

اگر منظورت پوله خب قطعا کمه 

بالاخره هیچکس همه خوبیارو باهم نداره

قطعا شوهر خائن و هرزه داشتن بدتره

آرامشو از آدم میگیره

چون خودش خائنه به زنش هم مدام شک داره

آدم مجرد بمونه بهتر از اینه که زن خائن و هرزه بشه

حالا یسری ها میگن شوهر نکردن بدتره

در جواب ها اون ها باید ازشون پرسید

واقعا زندگی با مرد خائن و هرزه ارزش اینو داره که آرامش روح و روان خودشونو بهم بریزن؟

یا چطور دلشون میاد حتی از اون مرد بچه دار بشن؟

آینده اون بچه چی میشه؟

خودخواه نباشیم قبل از هر تصمیمی به این چیزهام فکر کنیم خوبه

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

استارتر تموم شد؟

جواب سوالتونو گرفتید؟

مطمئن شدید؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

مجردی خیلی بهتر از زندگی با مرد خائن ه

زنی با مرد خائن توهین هر روزه به شخصیت و اعتماد به نفس آدمه 

چرا باید اینقدر حقیر و بدبخت باشم که که بخاطر یک عنوان هر حقارتی رو تحمل کنم ؟؟بدرک.

توی جهان سوم و دنیای عهد دقیانوس ه که دختر با ازدواج و شوور  هویت پیدا میکنه،اون دوران گذشته .

اگه شوهره خائن و هرزه داشته باشه کسی جدا بشه بهتره اما این دلیل نمیشه که از ترس ازدواج نکنی ‌‌با چشم باز ازدواج کن . ازدواج فقط بحث شوهر نیست بحث خانواده داشتنه کسی که توی سن چهل سالگی وقتی هنوز تنهاست نه بچه ای نه خانواده ای ،اون وقت متوجه میشه که همسر فقط یک نفر نیست یک خانواده ست. مجرد موندن از نظر من حماقته اینو توی سن های بالاتر متوجه میشین

چوبدانی وپرسی سوالت خطاست 

وقتی ازاول بدونی همسرت گزینه دومیه خب سمتش نمیری وازدواج نکردن صدشرف داره به همچین انتخابی ولی ازدواج مثل هنداونه ست تابازش نکنی نمیدونی داخلش قرمزه یاسفید نمیدونی شیرینه یابی مزه تابایکی زیریه سقف نری متوجه اخلاقیاتش نمیشی ممکنه دونفرچندسال باهم دوست باشن اما زندگی درکنارهم زیریه سقف فرق داره بازندگی چندساعته زمان دوستی