2777
2789
عنوان

از کار کردن خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست
خب بابات از کجا میخواد بفهمه کار میکنی یا نمیکنی 

خوب خرجمو کی میخواد بهم بده میخوام هوا بخورم؟ 🤣 

اگه کار نکنم به خاطر خرجمم شده باید خونه خودمو ول کنم برم خونه بابام 

من تنها زندگی می کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خرجمو کی میخواد بهم بده میخوام هوا بخورم؟ 🤣  اگه کار نکنم به خاطر خرجمم شده باید خونه خود ...

تنها زندگی کردن سختت نیست؟ من خیلی سخت برام تنها 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تنها زندگی کردن سختت نیست؟ من خیلی سخت برام تنها 

خوب اولش خیلی سخت بود ولی برگشتن به خونه پدرم سخت تر مخصوصا با حرفایی که مامانم میزد البته از روی دلسوزی بود ولی برای من حکم تیر داشت که هی به قلبم میزد 

برای همین ترجیح دادم تو خونه خودم بمونم و تنها زندگی کنم الانم که عادت کردم 

خوب اولش خیلی سخت بود ولی برگشتن به خونه پدرم سخت تر مخصوصا با حرفایی که مامانم میزد البته از روی دل ...

خب میشه بگی تنهایی چیکار میکنی و چجوری سر میکنی ممکن منم به زودی در شرایطی قرار بگیرم که تنها رندگی کنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب میشه بگی تنهایی چیکار میکنی و چجوری سر میکنی ممکن منم به زودی در شرایطی قرار بگیرم که تنها رندگی ...

اوایلش که هیچ کاری نمی کردم جز گریه کردن و خاطراتم با شوهرم مرور میکردم کاربری قبلیم ترکیده و گرن اوضاع احوال اون زمانم قشنگ معلوم بود از تاپیکام🤣🤣🤣 

ولی کم کم خودمو با کلاسای مختلف سرگرم کردم و بعدشم دیگه رفتم سرکار . کلا وقتتو باید پرکنی و گر ن افسردگی بعد از طلاق میگیری خدایی نکرده 

مثلا من تا قبل اینکه برم سرکار هم والیبال میرفتم و هم شنا