2777
2789

سلام عزیزان، کسی  برا مزوتراپی و این‌چیزا توی شیراز  (فقط شیراز) جایی رو سراغ داره که کارش عالی باشه؟از این  پزشک عمومیا که مثلا کارش در زمینه زیبایی پوست عالی باشه و مواد خوب استفاده کنه، بنظرتون برا پوستی که داره لک میاره خوبه؟ 

با احترام لطفا افرادی که فقط کارشون تبلیغ هست به  هیچ عنوان وارد تایپیکم نشن، ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی عزیزم؟ شما خودتون انجام دادین؟ 

من انجام ندادم ولی دو تا از دوستهام انجام دادن ببین پوست زیبا و عالی دارن من همسرم اجازه نمیده ولی خیلی دوست دارم انجام بدم فقط پیش پزشک خوب برو شیراز شهر بزرگیه حتما کلینیک خوب داره

من انجام ندادم ولی دو تا از دوستهام انجام دادن ببین پوست زیبا و عالی دارن من همسرم اجازه نمیده ولی خ ...

چقد خووب، آره شیراز بزرگه  و همه متاسفانه رفتن تو کار زیبایی، معلوم نیست کی کارش خوبه کی نیست، برا همین یخورده سخته