2777
2789
عنوان

زردی طولانی و آنزیم کبدی بالا

5213 بازدید | 71 پست

سلام

دختر من حدودا دو ماهش میشه

تا چهل پنجاه روزگی زردی داشت و آخرین بار زردیش هفت بود

دکتر یه سری آزمایش نوشت براش که عکس جوابش و میزارم

کسایی که بچه اشون یا آشناهاشون این مشکل و داشتن ایا درمان میشه؟ راه درمان به چه صورته؟ چقدر طول میکشه؟ 

سلام عزیزم

پسر منم دقیقا دوماه زردی داشت

همه راهی امتحان کردم

آخر با قطع کردن شیر خودم درمان شد 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

اول یه شیر خشک براش بگیرید

دوسه روز شیر خودت رو اصلا بهش نده

بعد میبینی چقدر بچه بهتر شده

بعد دو سه روز که خوب شد دوباره شیر خودت رو شروع کن

حتی دخترم هم با این روش خوب شد 

زردی دخترم بالای بیست بود

با قطع کردن شیر مادر معجزه شد

البته بعد از چند روز دوباره بهش شیر مادر دادم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این آزمایش اطلاعی ندارم. 

اما بچم حدود دوماه زردی داشت 

بیمارستان بستری شد 

دوسه بار دستگاه آوردیم خونه 

اما باز می‌رفت بالا همش رنگش زرد بود 

خیلی اذیت شدم 

چنتا دکتر می‌بردم 

در آخر هم با حجامت لاله گوش و یک قرص که دکتر بهمون داد الحمدالله خوب شد 

دختر من زردی ۷۰ روزه یا طولانی مدت داشت از روز پنجم دنیا اومدنش هم شروع شد و سر ۷۰ روز تموم شد.

من همون اول یک دکتر بیماریهای عفونی بردم دوبار آزماش گرفت و تشخیص داد زردیش ۷۰ روزه هست 

فقط رژیم سردیجات برای خودم و استفاده چند روز از دستگاه که آوردم خونه و بعد که آمد پایین رژیم 

ببین یه چیزایی هست که بقولی ماورایی و در علم نمگنجه .ولی یکدفعه از بدبختی وغصه خلاصت می‌کنه . زیربالشت سر بچت صدقه بزار به نیت شفا . انشاالله خوب میشه .اگه رنگ پوستشان زرده . میتونی حدود سه چهار پیمانه برنج ایرانی رو بزاری بجوشه تا شفته شه . بعد که در حد ولرم بودن خنک شد از زیر گردن تا کف پاهاش یه لایه برنجو به تمام بدنش بزاری وبچه رو با پارچه و پتو بپوشونی تا سرما نخوره . این باید یه شب تا صبح یا چند ساعت بمونه روتنش . صبح پامیشی میبینی برنجا زرد شده یعنی رنگ زردی بچه رو کشیده . نخواستی برو رگ پشت گوش بچتو بزن .خوب میشه انشاالله 

من از این آزمایش اطلاعی ندارم.  اما بچم حدود دوماه زردی داشت  بیمارستان بستری شد  ...

بگردم الهی

دختر منم زردیش 17 بود بردیمش بیمارستان بستری شد گفتن بخاطر اینکه شیر خودم و میدم و تفاوت گروه خونیمون زردیش سخت پایین میاد اما حالا تو خونش رسوب کرده و بچم پوستش و چشمش زردیش مونده

الان فقط کارم شده غصه خوردن و گریه کردن چون نتونستم بچم و سالم نگه دارم

شیرخشت. ترنجبین. کاسنی. هم خودت بخور هم بده بهش

شیرخشت ترنجبین نهایت استفاده اش ده روزه که اصلا تاثیری روش نداشت خودم تا چهل روز حتی گوشت گوسفندی نمیخوردم مبادا طبع گرمش باعث شه بدتر بشه اوضاعش و با عرق کاسنی و شاطره هم هر روز صبح صورتش و میشورم و هفته ای دوبار حمام میدمش ولی انگار نه انگار

سلام عزیزم پسر منم دقیقا دوماه زردی داشت همه راهی امتحان کردم آخر با قطع کردن شیر خودم درمان شد&n ...

شما هم گروه خونیتون متفاوت بود؟ 

توی بیمارستان که بستری بود بهش شیر خشک دادیم سرعت پایین اومدن زردیش زیاد چنگی به دل نمیزد

اول یه شیر خشک براش بگیرید دوسه روز شیر خودت رو اصلا بهش نده بعد میبینی چقدر بچه بهتر شده بعد دو ...

شیر خودتون تو سینه اتون گره نمیکرد؟ 

دکترش به شدت اصرار داره که شیر خودم و بهش بدم چون خیلی چرب هم هست

بگردم الهی دختر منم زردیش 17 بود بردیمش بیمارستان بستری شد گفتن بخاطر اینکه شیر خودم و میدم و تفاوت ...

نه عزیزم 

نگران نباش منم تو چشمش و پوستش زردی باقی موند تا مدتی با اینکه آزمایش می‌گفت دیگه زردی نداره 

تازه من بچم وقتی دنیا اومد پوستش روشن بود 

انقد گذاشتیم دستگاه رنگ پوستش هم انکار تغییر کرد

بردم یک دکتر خیلی با تجربه گفت من که خودم پزشک اطفال هستم نوه م تا ۷۰ روز زردی داشته و بعدشم پوست و چشم ش زرد بوده تا مدتی 

و این کم کم انشالله برطرف میشه 

خیلی بعدش پوست بدن بچم به حالت عادی برگشت 

دستگاه اصلا خوب نیست 

بگردم الهی دختر منم زردیش 17 بود بردیمش بیمارستان بستری شد گفتن بخاطر اینکه شیر خودم و میدم و تفاوت ...

عزیزم غصه نخور دختر منم همین بود

بااینکه دوتامونم گروه خونی o مثبت بودیم

زردیش رفت بالا2 شب بستری شد

بعدشم از 10 نیومد پایین

چشاش زرد

دکتر یه قرص داد یک چهارمش رو تو شیرخشک یا اب جوش هم میشه له کردم خوب شد

نه عزیزم  نگران نباش منم تو چشمش و پوستش زردی باقی موند تا مدتی با اینکه آزمایش می‌گفت دیگه زر ...

اخه تو ازمایشش انزیم کبدیش خیلی بالاست یعنی ممکنه دو هفته دیگه که میشه هفتاد روز خوب بشه؟ اسم دکترتون چیه؟