من چرخ خیاطی ندارم و البته خیاطی هم بلد نیستم. فقط گاهی بخاطر دوختن روبالشتی و ملحفه و اینجور چیزا میگم کاش چرخ خیاطی داشتم. در حال حاضر همه رو برش میزنم و میدم بابام با چرخ خودش میدوزه. به نظرتون اگر بخرم اصلا کاربردی هست برای من؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پرده های سلطنتیمو تنگ کردن لباس روبالشتی نمیدونم دستگیره قابلمه کوتاه کردن قد لباس خشتک شلوار لی رو ...
آفرین چقدر فعالی. من تو خیاظی خیلی تنبلم به نظرتون چرخ به کارم میاد یا نه؟ فقط برای ملحفه و روبالشتی بهتره طبق روال گذشته ببرم بابام بدوزه یا خودم چرخ بخرم؟
بخری بهتره هم گرون میشه هم خودت یاد بگیری برا آینده به درد میخوره من تابستون میرم کلاسش چون م ...
راستش من زیاد دوست ندارم خیاطی یاد بگیرم. مشکلم فقط همین ملحفه و روبالشتی هست. در مورد لباس هامون اگر نیاز به کار خیاطی داشته باشه میبریم خیاطی های بیرون انجام میدن خیلی تمیز و بی نقص😁😁😁 نمیدونم شاید اگر بخرم باعث بشه علاقمند بشم چیزی یاد بگیرم
بستگی داره چقدر استفاده میکنین من خیاطی حرفه ای نمیکنم ولی خب همین روبالشتی و ملحفه و خشتک شل ...
من کارای ریز ریز زیاد انجام میدم اما با دست میدوزم مثلا دکمه و ترمیم بعضی قسمت های لباس که از درز باز شدن و اینجور چیزا. کارای خیاطی لباس هم میدم بیرون انجام میدن. فقط می مونه ملحفه و روبالشتی که شوهرم میگه مگه در طول سال چند تا ملحفه میخوای بدوزی که بری براش چرخ بخری بذاری گوشه ی کمد؟ میگه بابات به این قشنگی میدوزه هر چی بهش میدی🤣🤣🤣