2777
2789
عنوان

کیا عمل ترمیم لب شکری کردند؟؟

676 بازدید | 21 پست

سلام دوستان بیاین به هم در انتخاب دکتر کمک وراهنمایی کنیم من ۲۷سالمه ده روزگی عمل شدم ولی رد بخیه وشکاف رو لب بالام هست وخیلی اذیتم میکنه بنظرتون کدوم دکتر بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله سه هفته دیگه 😍

خدا بهتون سلامتی بده،میدونی دل یه خانواده رو چقدر شاد کردی،شاید اینکار برای من جالب نبود،ولی واقعا وقتی کسی ب بن بست میرسه و بچه تو رحمش نمیمونه و داشتن بچه و شیر دادن بهش میشه ارزو و همش ب خودش میگه خدایا یعنی منم یروز بچمو بغل میکنم بهش شیر میدم دیگه شرمنده همسرم نمیشم یکی مثل شما اینکارو انجام میده و مطمئن باش اون خانم تا اخر عمرش ک ب بچه نگاه میکنه یاد شما میوفته و دعاتون میکنه،شاید خیلی ها بهت بگن چرا قبول کردی اه اه چرا فلان ولی یک درصد فکر کن چقدر ثواب کردی

منم دوباره هم دخترم هم پسرم تو هفته ۲۸ بدنیا اوردم بعد دوماه و دوازده روز فوت کردن و الان نمیدونم عاقبت من چی میشه میتونم دوباره استراحت مطلق بشم یا باید برم دنبال رحم اجاره ای،رحم اجاره ای برای خانواده متقاضی هم خیلی استرس داره  اینکه بچه خدایی نکرده سقط شه چی مشکل داشته باشه چی اینهمه پول از کجا باید قرض کنم و ..... درکل خواستم بگم داری نه ماه سختی میکشی ولی دعای ی خانواده و دل شادشون ک خدا میبینه همش باهاته ب حرفای خاله زنکی کسی گوش نده این از طرف کسی ک درد کشیده و پسرش الان ۶ روز زیر خاک و انگیزه ای برای تلاش دوباره نداره بشنو ک همچی پول نیست و خدا میبینه

خدا بهتون سلامتی بده،میدونی دل یه خانواده رو چقدر شاد کردی،شاید اینکار برای من جالب نبود،ولی واقعا و ...

تموم‌شدبه خیرو‌خوشی دیروز بچه بدنیااا اومد یه کم زودتر  وچقدر حس خوبی دارم که خوشحالن  توکل من بخدا بود از اول  واز گفته شما خیلی حرف ها شنیدم وخیلی سختی کشیدم و به لطف خدای بزرگ تموم شد انشالله شما هم به ارزوتون میرسین واینو فراموش نکنین که همیشه از خدا بخواین نه بنده های خدا  خدا اگه صلاح بدونه خودش به وقتش همه چیو درست میکنه

تموم‌شدبه خیرو‌خوشی دیروز بچه بدنیااا اومد یه کم زودتر  وچقدر حس خوبی دارم که خوشحالن  توک ...

خداروشکر ک اون خانواده طعم پدر و مادر شدن چشیدن

شک نکن خدا شمارو مامور کرده بود،چون هرکس رو زمین یه ماموریتایی داره ک باید انجام بده،انشالله شما هم ب خواسته دلت برسی و همیشه موفق باشی

کاش خدا ب منم بچه بده انقدر غصه نخورم

😍😍

عزیزم من خیلی دقیق در مورد عمل لب شکری نمیدونم 

فقط دخترخاله شوهرم لب شکری بوده و می‌دونم الان که نزدیک ۴۰ سالشه اصلا اثری از لب شکری بودن تو چهره اش مشخص نیست 

خیلی هم خوشگله 

بینی اش را عمل کرده و لباش را هم یه کوچولو زل زده 

شنیدم از اطرافیان که حدود ۱۶,۱۷ سالگیش یکی دوبار می‌ره عمل تهران ، ولی پیش کدوم دکتر نمیدونم دیگه 

خب ازش میشه بپرسین؟؟؟

من باهاش صمیمی نیستم 

شماره ای ازش ندارم 

اونم آبادان ازدواج کرده ، من تو این ده سال زندگی مشترکم فقط ۴ بار دیدمش 

اگه می‌دونی خیلی لازمته تا به زن داداشش پیام بدم بگم اون ازش بپرسه ، با زن داداشش صمیمیم

عزیزم من پرسیدم واست 

گفتن متاسفانه دکتری که تهران عملش کرده الان دیگه در قید حیات نیست 

ولی پیشنهاد داد بهت بگم بری پیش دکترهایی که کارهای زیبایی را با تزریق ژل و لیزر انجام میدن 

گفت الان خیلی نسبت به قبل علم پیشرفت کرده با روش لیزر و تزریق ژل هم دیدم خیلی خوب تونستن این مشکل را برطرف کنن 

گفت یه چندتا دکتر هم برو ببین نظرشون چیه