چشم۰ابیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 عنوان از ترس گلوم خشک شده چیکار کنم ولم کنن😭😭😭 1698 بازدید | 31 پست همه رفتن از خونه تنهام تروخدا راهکار بدید صداهای عجیب میشنوم تا میخوابم تو گوشم یکی به وضوح داد میزنه اسممو بهم فهش های میده😭😭😭😭😭الان روی لباس خونگی ی چادر پوشیدم یهویی دویدم تو کوچه خیلی سرده دارم یخ میزنم Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵 1402/10/16 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم۰ابیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 برو خونه ی کسی کسی رو ندارم الان نیم ساعته تو محله میچرخم احساس میکنم دنبالمهوای خدایا کناه من چی بود😭😭 Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
چشم۰ابیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 خونه همسایتون نمیتونی بری؟ برم چی بگم اخه ابرو ریزیه Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
چشم۰ابیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 فازت چیه...تصورات علط تصودات غلط از چب Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
هویجم عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1929 کسی رو ندارم الان نیم ساعته تو محله میچرخم احساس میکنم دنبالمه وای خدایا کناه من چی بود😭😭& ... برو خونه یکی حالا فامیل نه همسایه برو پیش پلیس اصلا . تاپیکای قبلتو خوندم با این شرایطت چرا تنها میمونی؟
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 13443 تصودات غلط از چب جن و .....بابا اصن جن و این عنتر وجد نداره و فقط ترس باعث میشه توهم جن بزنی
چشم۰ابیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 زنگ بزن به یکی اره زنگ زدم الان خواهرم اومد ممنون Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵