2777
2789

همه رفتن از خونه تنهام تروخدا راهکار بدید صداهای عجیب میشنوم تا میخوابم تو گوشم یکی به وضوح داد میزنه اسممو بهم فهش های میده😭😭😭😭😭

الان روی لباس خونگی ی چادر پوشیدم یهویی دویدم تو کوچه خیلی سرده دارم یخ میزنم 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونه ی کسی 

کسی رو ندارم الان نیم ساعته تو محله میچرخم 

احساس میکنم دنبالمه

وای خدایا کناه من چی بود😭😭 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
خونه همسایتون نمیتونی بری؟

برم چی بگم اخه ابرو ریزیه 

کسی رو ندارم الان نیم ساعته تو محله میچرخم  احساس میکنم دنبالمه وای خدایا کناه من چی بود😭😭& ...

برو خونه یکی حالا فامیل نه همسایه برو پیش پلیس اصلا . تاپیکای قبلتو خوندم با این شرایطت چرا تنها میمونی؟

زنگ بزن به یکی

اره زنگ زدم الان خواهرم اومد ممنون