2777
2789

روز زن من تاهفت سرکار بودم  اون هم میدونست تا رسیدم خونه شوهرم آماده لباس پوشیده رفت بیرون زنگ زدم کا رفتی چرا لباس بچه رو از تو ماشین نیاوردی برام جواب داد من با ماملنم رفتم خرید دیگه حرفی نزدم و دلم بی صدا شکست با من چون با مادرش قهرم این رفتارا رو میکنه بخاطر هزینه های دارو درمان بچم همش باید اضافه کاری بمونم شوهرم زیر بار دارو درمان نمیره و میگه این بچه دیگه خوب نمیشه پیشرفتی نکرده چرا من هزینه کنم خیلی خسیسه خیلی  خدا شاهده به چشم خونه یه چشم اشک میخواستم چند وقت پیش طلاق بگیرم دیدم هزینه و وقت طلاق چقدر زیاده ترجیح دادم همین هزینه و وقت بذارم برای درمان بچم 

حالا بعد از چند روز حالا اومده میگه روز زن مبارک گفتم روز زن گذشته بعد برگشته میگه تو خونه نبودی منم‌گفتم من خونه بودم تو نبودی برگشته میگه تو کج عقیده ای من با مادرم رفتم بیرون تو حسودیت شده 

با مادرشوهرمم سر این قهرم که بهم گفت از عقیده کج ت هست که بچت مریضه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم چه توقعی داری از تربیت اون مادر ،معلومه بیشتر از این نمیشه بخدا شعار نمیدم خودم پسر دارم ولی روز زن پسرم زنشو رها کنه بامن بیاد بیرون میزنم تو دهنش میگم برو پیش زنت بعد باهم بیایید پیش من ، اینجوری خوشحال تر میشم 

حق داری ،چه تحملی داری تو،من بودم میکفت مبارک می‌گفتم ممنون تا حرف دلشکستنی بعدی رو نگه و هم فکر نکنه برام مهمه با مادرش بودنش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

🫠 اول خدا فرزندتان رو شفا بده ، سایه شما هم روی سرش پایدار باشه

دوم اینکه همسرتون کف دستش رو بو نکرده ک شما باید از احساستون بهش میگفتید 

باز الان اومده تبریک گفته اعتماد ب نفس داشته باش برو جلو تبریک رو بپذیر و با سیاست بهش بفهمون که ناراحت شدی (ک اینکار رو نمیشه دیگه انجام داد چون شما واکنش لحظه ای دادید)

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
اصلا دیگه نمیدونم چی جوابش بدم فقط بدجوری دلم  شکست

طلاق هزینه ندارع تو که کار داری خودت مهریه رو بده و طلاق بگیر و بچه ات رو ببر و نفقه بچه رو میده بهت حداقل‌ دیگه واقعاً میفهمی تنهایی نه این مدلی سوزش وار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.