شوهر من یه دوستی داشت شوهرش مادر پدر پیر و مریضی داشتن...زنش گفت من دیگه بمون نیستم باید بریم از این شهر وگرنه طلاق...شوهره اومدن یه شهر دیگه پدر و مادر تو یه سال فوت کردن...ولی اینا خیلی پیشرفت کردن...مرده هیچی هم به زنش نگفت ...حالا ما بودیم...طلاقم میداد شوهر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من یه دوستی داشت شوهرش مادر پدر پیر و مریضی داشتن...زنش گفت من دیگه بمون نیستم باید بریم از این ...
من حتی اسم رفتن نیاوردم چند سال شوهرم میگه بریم ربطی به پدرش هم نداره اگه پول و شرایطش رو داشتیم اونم میبردیم اما تو این یکی د. سال خیلی اذیت شدیم دو تا بچه دیگه هم داره وضعشونم خوبه
من حتی اسم رفتن نیاوردم چند سال شوهرم میگه بریم ربطی به پدرش هم نداره اگه پول و شرایطش رو داشتیم اون ...
من که خودم از قبل بچه دار شدن و الان هم که بچه دارم..تصمیم گرفتم بچه هامو اجبار کنم برن سراغ زندگی و خوشحال همسرانشون تا من ازشون راضی باشم...اگر هم بتونم حتما خودم میرم خونه سالمندان....بنابرین هیچ مسولیتی در قبال مادر و پدر شوهر و مال خودم ندارم
من که خودم از قبل بچه دار شدن و الان هم که بچه دارم..تصمیم گرفتم بچه هامو اجبار کنم برن سراغ زندگی و ...
بخدا من پدرم در اومد الان هم زمین مریض ساعت12 غذاشو بده ظهر ببر فیزیوتراپی برو دنبالشون ببرشون برگرد خونه دوباره برو دنبالشون بارشون خونه دوباره خواهر شوهرمو برسون خونه ش بعد برمیگردم خونه خودم بعدشم شب تو فکر شام باش یا تو فکر ناهار فرداش باش
بخدا من پدرم در اومد الان هم زمین مریض ساعت12 غذاشو بده ظهر ببر فیزیوتراپی برو دنبالشون ببرشون برگرد ...
من نمیخواستم قبول کنم...خودم دکترا از بهترین دانسگاه ایران دارم...ولی تو ایران ۸۰ درصد ازدواج ها یعنی اتمام زندگی زن و شروع زندگی که هبچ چیزش و تو تصمیم نمیگیری و اجباره
من که خودم از قبل بچه دار شدن و الان هم که بچه دارم..تصمیم گرفتم بچه هامو اجبار کنم برن سراغ زندگی و ...
تا حالا دیدی عروس این کارارو کنه اونم وقتی خودمون بیکار و بی پول و شوهرم مریض اصلا هم نمیشه روشون حساب کرد بدرد بخور هم نیستن تازه دخترشون هم دکتره ، اما میگه پول ندارم