2777
2789
نمی دونم تا ساعت یکونیم ظهر خواب بودم بعدشم خسته بودم سعی کردم بشینم پای کارو زندگیم مغزم قفل کرده ...

سره چی استرس داری

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا ب یکی گفتم مو فر خوسم میاد بعد الان گیر دادع ت ک مو فر خوست میاد چرا با منی ک موهام لختع😐😂

اسکله یارو بلاکش کن تا بدبخ نشی😂😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
سره چی استرس داری

پروژه و درس دارم 

هربار حالم خیلی بد میشه

واقعا از لحاظ دانشگاه خیلی فشار هست ب جز اونم خوبم یهویی عصبی میشم بهم میریزم

همش انگار از همه چی عقبم👩‍🦯

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اززندگی لذت ببر،باچیزای ساده خوش باش

اره بستنی خوردم یکم پیش اروم شدم

واقعا بستنی زندگی میده ب ادم

پروژه و درس دارم  هربار حالم خیلی بد میشه واقعا از لحاظ دانشگاه خیلی فشار هست ب جز اونم خوبم ...

خودتو با بقیه مقایسه نکن 

خودتو قبول داشته باش 

ب خودت ایمان داشته باش 

ت‌، همین‌الانی ک اینجایی ت این‌مقام ارزوی خیلیایی

خودتو با بقیه مقایسه نکن  خودتو قبول داشته باش  ب خودت ایمان داشته باش  ت‌، همین‌ا ...

میدونی توی سن سختی هستم

فشار درس و استادازیاده

این مدت خیلی فشار روم بوده یعنی هرچی اتفاق بد بود تو این شیش ماه افتاد همش یا توی مراسم ختم بودم یا بیمارستان یا دانشگاه 

و از طرفی رتبه یک ورودیمونم

احساس میکنم اگررتبه یک نمونم همون یکم دلخوشیمم از بین میره :)

توی موضوع خدا هم ب شدت گبر کردم

برای منم کرانچی 

بستنی و سیب زمینی خیلی خوبن

قبلاچیپس هم بود ولی دیگ نمیخورم از این چیزا

میدونی توی سن سختی هستم فشار درس و استادازیاده این مدت خیلی فشار روم بوده یعنی هرچی اتفاق بد بود ت ...

دختررر این هنه سختی کشیدی و کم نیاوردی 

افرین بهت