2777
2789

دوستان من 20سالمه و متاهلم مدرسه ک میرفتم درسمم خیلی خوب بود کنکور ک دادم نرفتم انتخاب رشته رتبمم خوب بود اما اصلا حوصله درس خوندن نداشتم چون از اول دبیرستان افتاد تو کرونل و اموزش مجازی زده شدم از درس دبیرستانمو خوندما اما خیلی از درس متنفر شده بودم توو شهرمون ی کلاس خیاطی برگزار شد  کلی هزینه کردم رفتم کلاس هر جلسه کلی هزیته پارچه دادم واس تمرین تا کلاسام تموم شد شوهرم برام چرخ صنعتی جدید خرید گفت کار کن برا خودت برا مردم هرجور ک دوس داری اگه میخای درامد بیاری برات خیاطی میزنم منم ی چند روزی کار کردم اما دیگ انگیزه واس ادامه دادن نداشتم کلی پول چرخ داده بودیم گزاشتم کنار چند ساله کلاس زبان میرم اما هی وسطاش خسته و بی انگیزه میشم ی مدت ول میکنم دوباره شروع میکنم اول پاییز گفتم خوبه درس بخونم برا کنکور 403ی ماه ک خوندم بی انگیزه شدم و ولش کردم الان دوباره ب سرم افتاده خیاطی کنم و معازه بزنم اما خودم میدونم ک فقط دو روزه چون از بچگی همین طور بودم ارادم خیلی خیلی ضعیفه  شما ی راهی بزارید حلوم خیلی خسته شدم از خودم دلم میخاد ی درامدی داشتع باشم برلی خودم 

خب علت چيه كه نصفه ول ميكنين ؟ خيلي دلايل ميتونه داشته باشه از افسردگي گرفته تا كمبود ويتامين يا حتي بيش فعالي اي كه در كودكي تشخيص داده نشده و درمان نشده ... بايد بررسي بشين ، به نظرم با يه روان شناس باليني مجرب صحبت كنين  

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب علت چيه كه نصفه ول ميكنين ؟ خيلي دلايل ميتونه داشته باشه از افسردگي گرفته تا كمبود ويتامين يا حتي ...

میگم ک بی اتگیزه میشم من انقدر ب یاد کرفتن زبان علاقه دارم ک نگو ولی زود خسته میشم

میگم ک بی اتگیزه میشم من انقدر ب یاد کرفتن زبان علاقه دارم ک نگو ولی زود خسته میشم

منم منظورم اين بود اين كه چرا بي انگيزه ميشين بايد بررسي بشه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹