2777
2789
عنوان

کینه رو نمیتونم از دلم پاک کنم

74 بازدید | 32 پست
بیاید بهتون بگم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کینه هر کس را تو ذهنت داشته باشی یعنی براش زندان درست کردی زندانی هم جا زیاد میگیره سلول میخواد غذا میخواد ملاقاتی میخواد ذهنت اذیت میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیحات کاملش اینه که: خانواده شوشو با ازدواج ما مخالف بودن و هر بلایی بگب سرمون آوردن تا ما عقد نکنیم بعد از عقد هم به طرق مختلف ناراحتم میکردن ولی من خیلی محل نمیدادم چون شوهرم وقعا عاشقمه و میگفتم مهم شوهرمه ولی یه کاریشون منو خیلی ناراحت کرده که تو این چند ماهه نتونستم فراموش کنم و ت یادم میاد ناراحتم مییشم.
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
مهر عروسسی خواهر شوهرم بود و من فردای پاتختی حالم خیلی بد میشه جوری که ددکترا میگفتن چند ساعت دیرتر میرفتم مرده بودم شوهرم منو بیهوش بیمارستان میبره و من ده روز بیمارستان بستری بودم و تو این ده روز مادر شوهر پدر شوهر خواهر شوهرام عیدتم نیومدن و حتی یه زنگ هم نزدن
من از اینکه عیادتم نیومدن دلم خیلی شکست و خیلی غصه خوردم همش میگم اگه دختر خودشون هم بیمارستان بود اینطوری میکردن
با اینکه اونا از من بدشون میومد ولی من همیشه بهشون خوبی میکردم واقعا مثل یه دختر دلسوز بودم میگفتم انقدر محبت میکنم تا اینا هم باهام خوب بشن
ولی بعد از قضیه مریضیم دیگه مثل قبل نیستم فقط مثل مهمون میرم و میام.
یادت باشه هیچ وقت نمی تونی مثل دخترشون باشی .پس سر و سنگین باش نه زیادی محبت کن نه بی محلی هر چی به اندازه ...این طوری نه اونا توقعشون بالا می ره نه تو
خدا یا شکرت که سومین گل زندگیمم سالمه کمک کن تا صالح هم باشه
بعد از بیمارستان دکتر بهم گفته بود یک ماه حق ندارم از خونه بیرون برم و شوهرم میوند خونه ما و اصلا پیش مامنش نمیرفت من بعد از یه هفته دلم سوخت گفتم حالم خوبه بریم به مامانینا سر بزنیم