یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توضیحات کاملش اینه که: خانواده شوشو با ازدواج ما مخالف بودن و هر بلایی بگب سرمون آوردن تا ما عقد نکنیم بعد از عقد هم به طرق مختلف ناراحتم میکردن ولی من خیلی محل نمیدادم چون شوهرم وقعا عاشقمه و میگفتم مهم شوهرمه ولی یه کاریشون منو خیلی ناراحت کرده که تو این چند ماهه نتونستم فراموش کنم و ت یادم میاد ناراحتم مییشم.
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
مهر عروسسی خواهر شوهرم بود و من فردای پاتختی حالم خیلی بد میشه جوری که ددکترا میگفتن چند ساعت دیرتر میرفتم مرده بودم شوهرم منو بیهوش بیمارستان میبره و من ده روز بیمارستان بستری بودم و تو این ده روز مادر شوهر پدر شوهر خواهر شوهرام عیدتم نیومدن و حتی یه زنگ هم نزدن
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
یادت باشه هیچ وقت نمی تونی مثل دخترشون باشی .پس سر و سنگین باش نه زیادی محبت کن نه بی محلی هر چی به اندازه ...این طوری نه اونا توقعشون بالا می ره نه تو
خدا یا شکرت که سومین گل زندگیمم سالمه کمک کن تا صالح هم باشه
بعد از بیمارستان دکتر بهم گفته بود یک ماه حق ندارم از خونه بیرون برم و شوهرم میوند خونه ما و اصلا پیش مامنش نمیرفت من بعد از یه هفته دلم سوخت گفتم حالم خوبه بریم به مامانینا سر بزنیم