2777
2789

خسته شدم از اینکه هی مدام طرف پا میزاره رو نقطه ضعفام،شما هم مث من حساسید یا من فقد این مشکلو دارم،سر هرچیزی عکس العمل نشون میدم مثلا یه نمونش همین امشب نامزدم توو روبیکا آنلاینه بعد زنگ زدم میگم آنلاینی میگه آره مادر رفیقم پیام داده فلانی پیش توعه گوشیشو جواب نمیده،آدم بد بینی نیستم ولی مادر رفیقش یه بار دوبار نیست پیام میده بارها بارها تکرار کرده کارشو من میگم نامزد من باید سنگین رفتار کنه،مادر رفیقت چرا وقتی پسرش خودش گوشی داره و برادرشم باهاشه یا خبر داره کجا میره،هی پیام بده با نامزد من درد و دل کنه زشت نیس به نظر شما،من خودم یاد ندارم مادر من سر اینکه داداشم گوشیشو جواب نداده سریع زنگ بزنه به رفیقاش اصلا شمارشونم نداشت که بخواد زنگ بزنه،من حتی بدم میاد از اینکه نامزدم واسه یه لحظه ام چشش به همجنسم بیوفته نمیدونم شایدم من زیادی حساسم،اصلا دیونه شدم بقرآن،البته تمام رفتاراو حرف زدنای طرف باعث شده کلا بهم بریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نامزدتو جمع کن بوی شوگر مامی میاد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره مادر دوستشو بلاک کنه . خیلی بی معنیه والا 

به خودشم میگم مادر رفیقت از جون تو چی میخواد میگه چ میدونم والا تورو قرآن بد میگم اون شبم دارم شراب میخورم  اونم داره با مادر رفیقش پیام بازی میکنه رفته توو مخم آدم خودش باید سنگین تا کنه طرف حساب کار بیاد دستش

عزیزم نامزدتو جمع کن بوی شوگر مامی میاد

حرف توو سرش نمیره اعصاب و روانمو بهم ریخته به قول رفیقم میگه این اصلا واسه تو شوهر نمیشه آدم مسئولیت پذیری هم نیست قیدشو بزن

حرف توو سرش نمیره اعصاب و روانمو بهم ریخته به قول رفیقم میگه این اصلا واسه تو شوهر نمیشه آدم مسئولیت ...

اره راست گفته الان ک نامزدی خیلی حواست باشه ک بعد ازدواج تمام رفتاراش ده برابر میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون