2777
2789
عنوان

به شوهرم شک کردم کمکککک

352 بازدید | 9 پست

تازگی وسواس شدم همش فکرای مزخرف میاد تو سرم 

خونه بابام نزدیکمه و هفته ای یه روز یا دو روز میرم سر میزنم (با شوهرم میریم هربار) ولی مثال من ساعت ۵ عصر میرم و شوهرم ساعت ۹شب میاد برای شام و باهم برمیگردیم 

تازگی همش با خواندن این تاپیکا تو نی نی سایت حساس شدم و حتی میترسم چند ساعتی خونمو خالی بزارم همش فکر میکنم ممکنه شوهرم خیانت کنه و کسیو بیاره خونه 

این شکی که کردم بدون دلیله و چیزی ندیدم ازش. یه راهکار بدید فقط نگید نرو خونه بابات که شدنی نیست

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

شنودی چیزی بزا تو ماشینش یا خونت ک خیالت راحت شعور دیگ هم تاپیکای خیانتو نخون 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونه بابات برو نی نی سایت نیا انقدر اثار منفی روت گذاشته

خیلی مردا هستن ک اصلا سمت خیانت نمیرن

شماخیانت هارو تونی نی سایت میبینین اما اون دیدگاه مثبت رو توی نی نی سایت نمیبینین

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

دقیقا منم چند وقت بود مثل تو شده بودم ولی الان اصلا نمیرم تو تاپیک های خیانت و شک به شوهر

سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن 

وقتی به دردت نمیخوره این تاپیکا نرو توشون تا ضربه نبینه زندگیت

دقیقا منم چند وقت بود مثل تو شده بودم ولی الان اصلا نمیرم تو تاپیک های خیانت و شک به شوهر سری رو که ...

تو چکار کردی ک اوکی شدی ؟ واقعا بی مورد بود شکت ؟

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
تو چکار کردی ک اوکی شدی ؟ واقعا بی مورد بود شکت ؟

اره گلم بی مورد بود

آدم دیدی وقتی به یه چیزی زیاد فکر میکنه سرش میاد

من سعی میکنم دیگه به این موضوعات فک نکنم تا افکار منفی بعدش هم نیاد سراغم

من خودم شکاکم و اینو قبول دارم که خیلی خیلی رفتار بدیه و خیلی وقتا خودخوری کردم ولی دارم رو خودم کار میکنم که این رفتارو ترک کنم چون اولین فرد به خود آدم صدمه میزنه

همیشه به خودم میگم من تو هفت سال زندگی با شوهرم خداروشکر تا حالا چیزی ازش ندیدم از این به بعد هم نمیبینم