2777
2789
عنوان

از لاکچری بازی هاتون بگین😎

140 بازدید | 13 پست

خودم ماس تموم میشه تهش آب نمیریرم دوغش کنم😎

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هرشب شام میخوریم      

لعنتی ما در هفته یبار شام میخوریم🥹

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

وقتی میرم خرید فقط یک بار به فروشنده میگم تخفیف بده اگر نداد بعدش بلافاصله کارت میکشم. 

دارندگی و برازندگی😎😎

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
تمرولواشک میخورم پوستشو لیس نمیزنم😂😂😂😂

بابا لاکچر😎

وقتی میرم خرید فقط یک بار به فروشنده میگم تخفیف بده اگر نداد بعدش بلافاصله کارت میکشم.  دارندگ ...

😬😬😬 خب دوبار بگو شاید قبول کرد😃

دنت که باز میکنم درش بدون لیس زدن‌ میندازم دور😎😂

تروخدا مارو دور ننداز😫