2777
2789

میشه بهم توضیح بدید بچه ها دارم از استرس گریه میکنم..من چند روز پیش رفتم دندون پزشکی برای عصب کشی دندونم..خیلی میلرزیدم بهم حتی اب قندم دادن..دکتر امپول بی حسی رو که زد اصلا حس نکردم دردش رو خداروشکر..بعدم انگاری دندونم رو تراشید و هی ی چیزی مث سوزن فرو میکرد توی دندونم ..بعد یک دونه عصب اورد بیرون بهم نشون داد..نمیدونم همه اون عصب هارو کشبد یا همون ی دونه رو 

صحنه ای که فایل ها یا همون سوزن هارو توی دندونم فرو کرد که عکس بگیره تا ریشه دندونم رو ببینه انکاری حس خفگی بهم دست داد و سریع پاشدم نزاشتم دکتر ادامه بده 

که دکترم پانسمانش کرد دندونمو..به دکتر گفتم دیکه نمبام گفت نه اکه نیای هنو کانال های دندونتو تمیز نکردم امکان عفونت داره باید بیای...حالا میشه بهم توضیح بدید که عکس از ریشه چقدر طول میکشه؟و اصلا چجوری میکیرن عکس رو....

و اینم بگید که مرحله تمیز کردن کانال دندون چجوریه درد داره یا نه؟

ببخشید توروخدا من الان روانم خیلی اذیته خسته شدم..دلم میخواد یکی با حوصله بهم توضیح بده مراحلو دلمو اروم کنه..بخدا دعاش میکنم ...خیر ببینید..خسته شدم از استرس..

وای گفتی دندونم درد گرف

من یازدع سالگی انجام دادم هنوز جیغام یادمه ولی من دندونم اصلا بی حس نشد امپول اثر نذاشت...

حتما پیش دکتر خوبی برو ک‌بعد پر کردن دندونت نشکنه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دقیقا منم عین توام، اون فایل عکسو که میذارن ته حلقم میخوام بالا بیارم، پا میشم فرار میکنم

ولی جدی دیگه قسمت سختش تموم شده الان باید بری که پر کنن، الان پانسمان کرده و اگه نری ممکنه عفونت کنه و کلا دندونت بشکنه، دیگه این سری بری ۵ دیقه ای پر میکنه و تموم میشه نترس

سلام عزیزم اصلا نگران نباش  عکس نهایت چند ثانیه طول می‌کشه یه برگه رادیولوژی کوچک سه در چهار ...

اون حس خفگی رو همه حس میکنن 

حس عوق زدن 

حالت تهوع و .....

طبیعیه

همه مراحلی هم که گفتی برای دندون درسته . 

نترس 

فردا برو ادامه بده

ببین منم مث خودت یعنی میلرزیدم حاضر بودم زایمان طبیعی کنم اون موقع ولی دندونپزشکی نرم   ولی رفتم و خیلی راحت بود همون سوزن ک هی فرو میکرد من چشام بستم  ب چیزی فکر نکردم....الانم دوتا دندون عصب کشی کردم...حتی بعدشم درد نداشتم شکر خدا...عکس راحت بگیر برو خودت راحت کن...دندونت خدا نکرده عفونت نکنه خدای نکرده بدتر بشه  

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
نه هیچی نیست، همون پانسمانو برمیداره بعد پر کنه و تمام

اع پس چرا دکتر منو ترسوند گفتش ک کانالای دندونتو تمیز نکردم....و اینکه پر کردن هم نفس کیره؟؟؟اذیت کنندس؟چقدر طول میکشه

میدونی میترسم سوزنایی ک برای عکس تو دندونم فرو میکنه بشکنه تو دندونم

نه منم همین بودم فقط نگاه نکن ببین چیکار میکنه...من چشمام رو هم بود باز نمیکردم ببینم چ کار میکنه..بی حسی بزنن چیژی متوجه نمیشی...خیالت راحت باشه

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
سلام عزیزم اصلا نگران نباش  عکس نهایت چند ثانیه طول می‌کشه یه برگه رادیولوژی کوچک سه در چهار ...

من کلا از دکتر میترسم ....ببین بمن ی دونه عصب نشون داد...میکی الان همه عصب هارو کشیده یا نه بنظرت؟؟ینی من میترسم اون صحنه فایلا تو دندونم خفه شم...نمیدونی چطور نفشم گرفت و بهم حمله دست داد سریع پا شدم ...حس خفگی وحشتناکی بود..چشام سیاهی رفت...همه بهم میگن قسمت سختو رد کردی...ولی بنرم اون مراحلی ک رفتک سخت نبود..فقط ترس شدیدی از عکس دارم...نفسم میگیره