2777
2789

سلام

باردارم ۷ هفته.. چند روزه تهوع شدید دارم

امروز چندبار بالا آوردم، سرشبی بالا آوردم به قدری گلوم میسوزه انگار آتیش روشن کردن... مری و گلوم میسوزه... فوق تخصص گوارش تونستم چهارشنبه هفته جدید وقت بگیرم... الان چه کنم؟ خیلی حالم بده

نمیدونم میشه پنتوپرازول ۴۰ توی این هفته ها خورد یا نه؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی هستی؟ ینی چیزی هست که اعصابت رو بهم بریزه؟

اگر هست سعی کن کنترلش کنی .

غذای داغ . تند. ترش . پر ادویه . خیلی مایع و اینا رو نخور.

به پهلوی راست بخواب.

فک کنم دکتر عمومی هم تاحدودی میتونه کمک کنه میخوای فردا برو عمومی بپرس ازش.

عصبی هستی؟ ینی چیزی هست که اعصابت رو بهم بریزه؟ اگر هست سعی کن کنترلش کنی . غذای داغ . تند. ترش . ...

قبلا اسید معده ام زیاد میشد مثلا سه چهارماهی یه بار... صبح دوسه روز پنتوپرازول ۴۰ میخوردم خوب میشد... الان باردارم ازبس گلاب به روتون بالا آوردم اینجوری شدم

قبلا اسید معده ام زیاد میشد مثلا سه چهارماهی یه بار... صبح دوسه روز پنتوپرازول ۴۰ میخوردم خوب میشد.. ...

اگر به خاطر تهوع هست 

شربت جالینوس باریج فک کنم کمکتون میکنه.

زینتوما هم هست.

سعی کن خیلی توی بوی غذا نباشی.

همراه غذا آب نخوری

وعده های غذایی کوچیک کوچیک و مکرر داشته باشی.

غذا و میان وعده های خشک بخور که تهوع نیاره.

گرسنه موندن خودش میتونه باعث تهوع بشه

بعد از غذا خوردن تا یک ساعت سعی کن نخوابی

راستی دراز کشیدن رو مطمئن نیستم که کدوم سمت بود فک کنم اشتباه نوشتم. ولی اون سمتی دراز بکش که محتوی معده ات بر نگرده.

قبلا اسید معده ام زیاد میشد مثلا سه چهارماهی یه بار... صبح دوسه روز پنتوپرازول ۴۰ میخوردم خوب میشد.. ...

سعی کنید بعد از تهوع برای اینکه بدنتون کم آب نشه آب از دست رفته رو جبران کنید. نیم ساعت بعدش آب مصرف کنید که بدنتان دهیدراته نشه.