2777
2789

خواهرم میخواد اسلیو کنه

خیلی می ترسم و خیلی براش نگرانم

اصلا به حرفم گوش نمیده 

میگه تو لاغری نمی فهمی من چه زجری می کشم

قبول دارم چاق بودن سخته و رژیم گرفتن سخت تر

وای من براش خیلی نگرانم

کسب اسلیو کرده ؟؟؟

سخت بود؟ توی ریکاوری درد داشتید ؟ بالا می آوردید ؟

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

خطرناکترین عمل دنیا

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه اسلیوخوبه مثل بقیه عملای لاغری خیلی خطرناک نیستش

خیلیا تو اینستا اسلیو کردن گفتن فقط یه هفته ی اول یکم سخته اونم به خاطر اینکه مدام باید راه بری

ولی همشون گفتن خیلی راضی ایم و اگه برگردیم عقب حتما انجام میدیم

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
بالا اوردن و درد و عوارضش،بستگی به هر فرد داره حتما دکتر خوب انتخاب کنخ

دکتر خوب می شناسی ؟ میشه معرفی کنی ؟

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
اسلیو دیوانه بازیه باید خیلی بی عقل باشی اینکارکنی هرکسی اینکارو کرده...

هرکس این کارو کرده چی شده ؟

به خواهرم چی بگم که منصرف بشه؟

من اطرافم زیاد انجام دادن هیچ مشکلیم پیش نیومده خداروشکر

خوب لاغر شدن ؟

بره ورزش کنه بدوعه کوهنوردی کنه کمتر بخوره بره بهترین دکتر تغذیه بهترین برنامه غذایی رو بنویسه براش والا اینقدر راه برای حذف عمل و جراحی هست

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍