2777
2789
عنوان

عوارض واکسن کرونا

676 بازدید | 16 پست

🙂این تاپیک فقط بابت اینه که ببینم کسی مثل من هست و برای شرایطش چکار کرده.

من بعد واکسن دست درد شدم و بعد مچ درد الان بعد ۲سال مچای هر دو دستم هرچندوقت یبار بی دلیل با دلیل درد میگیره ورزش هم میکنم از قبل ورزش میکردم و مچای دستم هیچ مشکلی نداشتن جدیدا دردای عجیب میگیرم کسی اینجوری هست؟دکتر رفتین؟

برادرشوهرم اینطوری بود دقیق.ام ار ای رفت بعد رفت عمل کرد پلاتین گزاشتن براش.دقیق نمیدونم چیش شده بود ...

پلاتین؟🙄

یعنی شکسته بوده دستشون؟

بعد واکسن اینطوری شدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلاتین؟🙄 یعنی شکسته بوده دستشون؟ بعد واکسن اینطوری شدن؟

نه نشکسته بود.نه از قبل واکسن.فقد میگف مچ دستام درد میکنه.خیلی دکتر خونگی و پزشک و عکس و اینا گرف.یکی میگف رگ هس هرکی یچیز میگف.دقیقا دوسالی طول کشید .اخر رف ام ار ای.خانومش میگف سیاه شده بودن استخون مچ دستاش.یکیش ک بیشتر بوده عمل کردن.بنظرم شمام ام ار ای برو.بهترین راهه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2300366

نه نشکسته بود.نه از قبل واکسن.فقد میگف مچ دستام درد میکنه.خیلی دکتر خونگی و پزشک و عکس و اینا گرف.یک ...

شاید خون رسانی به اون ناحیه نمیشده

باشه حتما ممنونم

من دردم میاد و میره واسه برادر شوهرتونم درد گاهی بود و گاهی نبود؟

شاید خون رسانی به اون ناحیه نمیشده باشه حتما ممنونم من دردم میاد و میره واسه برادر شوهرتونم درد گا ...

اره ی روز خوب بود دوروز نه.گاهی از درد صداش درمیومد باز دوروز اروم بود.فکر کنم پوکی استخوان شدید شده بود.ب خون رسانی کاری نداره گلم.خون مال رگه.اون خود استخون درد داش.

اره ی روز خوب بود دوروز نه.گاهی از درد صداش درمیومد باز دوروز اروم بود.فکر کنم پوکی استخوان شدید شده ...

آهاااان پس پوکی استخوان داشتن

بنده خدا امیدوارم دیگه خوب شده باشن

پس من حتما پیگیری میکنم ممنونم🙏🏻

آهاااان پس پوکی استخوان داشتن بنده خدا امیدوارم دیگه خوب شده باشن پس من حتما پیگیری میکنم ممنونم🙏 ...

خاهش میکنم عزیزم.میگم دقیقشو نگفتن چی شده و اینا.همینم از حرفاشون فهمیدم.ایشالله ک شما چیزی نباشه

آهاااان پس پوکی استخوان داشتن بنده خدا امیدوارم دیگه خوب شده باشن پس من حتما پیگیری میکنم ممنونم🙏 ...

سلام عزیزم خوبی سرگیجه تون خوب شد ؟ دارو چی مصرف کردی منم مثل شمام .راهنمایی کنی ممنون میشم

سلام عزیزم خوبی سرگیجه تون خوب شد ؟ دارو چی مصرف کردی منم مثل شمام .راهنمایی کنی ممنون میشم

سلام عزیزم

والا چی بگم گاهی خوبم گاهی احساس سنگینی دارم تو سر و چشم گوشهام

اگر بهش فک کنم بیشتر اذیتم میکنه

قبلا ۵تا دکتر گوش و حلق و بینی رفتم گفتن از گوشمه و بهم بتاهیستین دادن چندماه خوردم بهتر شدم اما خوب نشدم

جدیدا دکتر طب سنتی رفتم گفته شاید سینوزیته و بهم آنتی بیوتیک داره دارم استفاده میکنم فعلا خوبم به امید خدا

امیدوارم شمام بهتر شین

سلام عزیزم والا چی بگم گاهی خوبم گاهی احساس سنگینی دارم تو سر و چشم گوشهام اگر بهش فک کنم بیشتر اذ ...

منم چهارسالی میشه دارم.خیلی دکتر رفتم .چن وقت اون قرص رو خوردی اکتوسرک بود همون زرورقیا؟؟ من  بتاسرک خارجیشو پیدا کردم ببینم چجوره .سینوزیت چی برات نوشته؟ 

منم چهارسالی میشه دارم.خیلی دکتر رفتم .چن وقت اون قرص رو خوردی اکتوسرک بود همون زرورقیا؟؟ من  ب ...

آزیترومایسین داده اما تاثیر عجیبی نداشت

اره همونا تقریبا ۳ماه خوردم

من وقتایی بیخیال باشم خوبم فکر ک میکنم بیشتره شایدم از اعصابه

اره اعصاب که موثره...سرگیجه هات حمله ای هست یا مداوم داری؟؟

نه مداوم نیست فقط ۲بار به فاصله ۱سال داشتم بعداز تکون دادن زیاد سرم،سنگینی سرم خیلی بیشتراز سرگیجه آزارم میده که الان کمتر شده