2777
2789

تحت فشار روحی شدیدم حالم خیلی بده کسی میدونه توروخدا بگه دوتابچه خیلی کوچیک دارم باید حواسم بشون باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خودت میگی فشار روته خوب فشارتونم از همینه

یعنی فشار بره بالا بعد یهویی بیفته طبیعیه؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
برو دکتر  تحت کنترل باشی بهتره

خوب نمیشه خودش؟😔

خیلی خطرناکه باید کنترل کنی 

واقعا؟تا حالا نشدم اینجوری حس میکنم الانه تشنج کنم،چون یه بار خیلی وقت پیشا حالت تشنج بهم دس داد ولی اونموقع فشارم بالا پایین نمیشد

ببین فشار روحیت باید حل بشه که فشارتم درست شه

مرسی گلم 

واقعا؟تا حالا نشدم اینجوری حس میکنم الانه تشنج کنم،چون یه بار خیلی وقت پیشا حالت تشنج بهم دس داد ولی ...

برو دکتر عمومی کلینیک نزدیک خونتون اگر لازم باشه که حتما هست بهت قرص بده،فشار نباید سینوسی بالا و پایین بره باید تعادل داشته باشه این بالا و پایین شدن زیاد به رگهای مغز فشار میاره خدای نکرده مویرگ پاره میشه مخصوصا که میگی تحت فشار هم هستی دیگه بدتر، عزیزم سکته مغزی چیه؟ کیا دور از جونت وقتی فشار عصبی دارن سکته میکنن؟ اونایی که فشارشون یکهو بالا میره و یکهو پایین میاد 

برو دکتر عمومی کلینیک نزدیک خونتون اگر لازم باشه که حتما هست بهت قرص بده،فشار نباید سینوسی بالا و پا ...

ممنون لطف کردی