بچه ها یهو چشمم به این افتاد ازش اسکرین گرفتم نگهداشتم .چه خوش خیال بودم مامانم عشقم زندگیم عمرم نفسم مبتلا به بدخیم ترین بیماری دنیا شد چه بیرحمانه سوم فروردین ۱۴۰۰ماروترک کرد ...
بنده خدا باز مادرت تا ۸۰ سالگی عمر کرد من چی ۶۷ سالگی مادرم رفت 😔حتی اونقدر نموند خبر حاملگیم و بدم بهش حسرتش به دل صاحاب مرده ام موند 😔
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
عزیزم خدا رحمتش کنه روحش شاد🌹🌹ولی سعی کن توام با زندگیت کنار بیای اگر خیلی بی قراری کنی روح مادرت تو رو میبینه خیلی ناراحت میشه اون جاش خوبه آدمهای خوب جاشون اون دنیا خوبه بزار لذت ببره از اون دنیا اینجوری بی قراری میکنی همش ضد حال میخوره اون با شادی تو شاد میشه مطمئن باش
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود