2777
2789
عنوان

ای وای چی شد وچه زود گذشت🥺🖤😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 20 پست
ممنون دوستم روح پدرتون هم شاد واقعا حتی برام سخته اسم اون بیماری رو بگم یا حتی بنویسم

درکت میکنم منم از اسم اون بیماری هم واهمه دارم

خدا هیچ بنده اشو با بیماریهای لا علاج و صعب العلاج امتحان نکنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا باز مادرت تا ۸۰ سالگی عمر کرد من چی ۶۷ سالگی مادرم رفت 😔حتی اونقدر نموند خبر حاملگیم و بدم بهش حسرتش به دل صاحاب مرده ام موند 😔

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
بنده خدا باز مادرت تا ۸۰ سالگی عمر کرد من چی ۶۷ سالگی مادرم رفت 😔حتی اونقدر نموند خبر حاملگیم و بدم ...

عزیزم چه حس آرامشی ازت گرفتم امشب واقعا بدحالم میدونی مادرمو خانمی صدامیکردم

عزیزم چه حس آرامشی ازت گرفتم امشب واقعا بدحالم میدونی مادرمو خانمی صدامیکردم

عزیزم خدا رحمتش کنه روحش شاد🌹🌹ولی سعی کن توام با زندگیت کنار بیای اگر خیلی بی قراری کنی روح مادرت تو رو میبینه خیلی ناراحت میشه اون جاش خوبه آدمهای خوب جاشون اون دنیا خوبه بزار لذت ببره از اون دنیا اینجوری بی قراری میکنی همش ضد حال میخوره اون با شادی تو شاد میشه مطمئن باش

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود