دوستایی تجربه دارین من تازه ازدواج کردم حدود یکماهی میشه شوهرم خواهر نداره سه تا داداش داره پسرای خوبی هستن ولی خب من که هنوز کامل نمیشناسمشون من مادرشوهرمو خاله صدا میزنم چون فقط یه خاله دارم که خیلی بدجنسه البته ایشون فعلا که زن مهربونیه ولی باتوجه به اینکه مادرشوهر و معلوم نیس همینجور مهربون بمونه گفتم خاله صداش بزنم اگه خوب بود فکر کنم یه خاله خوب غیر اون بدجنسه واقعی دارم😅اگرم بد بودم فکر کنم یکی مث همون بدجنسه باز دارم🙈ولی داداش ندارم خودم نمیدونم داداش شوهرمو چی صدا بزنم همشونم مجردن فعلا اینو گفتم چون شنیدم بعد ازدواج کلا برادرشوهرا اخلاقشون تغییر میکنه😅
چه چیزایی براتون سوال میشه داداش رو میخوای چی صدا کنی .؟آبجی نمی تونی بگی که یا عمو باید بگی داداش د ...
والا افکار من منفی نبود پر از شادی بود و اینکه ممکنه مادرشوهر ادمـباهاش بدرفتاری کنه خرابرشدن چیزی نیست و من خدای نکرده منتظر اینکه چیزی خراب بشه نیست والا پیام شما پر از انرڗی منفیه من فقط یه سوال پرسیدم که چی صدا میزنید یا باوتوجه به تجربتون چی صدا کنیم بهتره که شما پیام سراسر از انرژی منفی رو فرستادین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا افکار من منفی نبود پر از شادی بود و اینکه ممکنه مادرشوهر ادمـباهاش بدرفتاری کنه خرابرشدن چیزی ن ...
واقعی میگی یا خودت متوجه حرفهایی که میزنی نیستی؟گفتی برادرشوهرت پسر خوبیه البته الان چون فعلا شناختی نداری اینو میگی و تا الان که خوب بودن شایدم بعد ازدواج تغییر کنن .خاله ات بدجنسه .مادر شوهرت رو خاله خطاب میکنی که بعدش بدجنس در اومد ....و اینکه فعلا مادر شوهرت خوبه بعد رو نمی دونی .با این وضع مطمئن باش که تا چند سال دیگه همشون بدن چون تو ذهنت پراز امادگی برای جذب افکار سمیه.ازالان فکر بد شدن ازدواج و تغییر رفتار دیگرانی.من متنت رو خوندم کلا چهار خط بود با چهارتا شک.بهتر به جای اینکه به مردم تند جواب بدی به خودت رجوع کنی