چرا اینجوریه؟من هفته ای ۳ بار با عذاب وجدان میرمحموم چون خوشم از هیکل خودم نمیاد نمیخوامتوی ایینه خودمو ببینم.کاش ایینه رو بزنم بشکونم که خودمو نبینم
چقد بی اعتماد به نفس بودن بده.فککنم افسرده شدم
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ۶۰ کیلوام قدم ۱۶۸ ینی با لباس خیلی اوکی ام.اونوقت توی حموم فکمیکنم لاغرِ بدفرمم
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
اتفاقا من روزی چن بار لخت میشم میرم جلو آیینه خودمو میبینم عشق میکنم
خوش بحالت وزنو قدت خوبه حتما
الحق که میگن ادم بدون لباس خیلی بدفرمه من ۶۰ کیلوام قدم ۱۶۸ ینی با لباس خیلی اوکی ام.اونوقت توی حمو ...
قد و وزنتون عالیه که...
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.