2777
2789

تو یه خانواده بشدت بسته و کنترل گر بزرگ شدم

۲۵ سالم تازه تموم شده بود برام سنتی زن گرفتن(صنعتی نبود😄)بدون هیچ گونه شناخت.کلی ناسازگاری داشتیم و سنمون بیشتر میشد جنگ و دعوا و بی احترامی ها بیشتر میشد بعد بیشتر از ده سال زندگی و با دوتا بچه مهریه شو دادمو توافقی جدا شدیم.بچه ها با من بودن.بعد تصمیم گرفتم عشق رو تو زندگیم تجربه کنم، عاشق یه خانم طلاق گرفته شدم. بسیار زن خوبی بود،بشدت همو دوست داشتیم.و بعد یسال آشنایی با هم ازدواج کردیم همش تو خونه کنارش بودم حتی موقع آشپزی

بعد یه مدت دیدم رفتارای عجیبی داره، اصلا انگار یکی دیگه بود. یهو همونی میشد که عاشقم بود باز یهو یه آدم دیگه میشد.انگار دوتا شخصیت متقاوت داشت. میخندیدم میگفت چرا میخندی، یا راه میرفتم میگفت منظور داشتی اینجور رفتی،یا از کنارم چرا این مدلی رد شدی. با تلفنم دو دقیقه حرف میزدم دعوام میکرد

میگفت فلان کارو انجام بده یه دقیقه دیر میشد  داد و بیداد میکرد زدتر انجام بده، بعد که انجام میدادم نفرینم میکرد چرا اینکارو کردی حالا من یه چی گفتم تو سریع باید گوش بدی؟

یه روز مثل پروانه دورم میچرخید یه روز از خواب پا میشد تا بخوابه الکی الکی فقط نفرینم میکرداصلا روانی شدم کنارش، انقد دوسش داشتم نمیخواستم از دستش بدم اما واقعا هم نشد نگهش دارم

با رفتارای سرد و کم محلی هام ایشونم بعد یسال به طلاق راضی شد

الان بالای ۴۰ سالمه و یجورایی با شرایطی که دارم از لحاظ سنی و مالی(دو بار مهریه دادن)زندگی برای خودم تمومه اما امیدوار زندگیم درس عبرتی بشه حداقل یه نفرم شده تصمیم بهتری بگیره

لطفا قبل ازدواج مشاوره برید و احساساتو بزارین کنار

با شناحت کامل ازدواج کنین

از لحاظ شخصیتی، فرهنگی، خانوادگی و...

الان تو اوقات فراغت سرگرمیم اسنپ رفتنه که فکرم درگیر گذشته نشه تا ببینم این زندگی کی تموم میشه

بدون هیچ امید و انگیزه ای برای خودم

اگه همون اول انتخاب درست و تصمیم درستی میگرفتم

اسیر این تنهایی نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر شما بودی .

اینجا ایرانه .

هیچ زنی  از خوشی و شادی فرار نمیکنه بعد دو بچه .

خیلیییی ظالمی خیلی . .ژلم بزرگ در حق زن اولت کردی .

بدبخت فکر میکرده  دویت نباشه رابطه نداشته باسه سنتی ازدواج کنه صددرصد خوشبخت میشه . 

همون احمق پدرو مادرایی که اینارو میگفتن تو گوش دخترای بدبختترشون 

خدا لعنت کنه ظالمها رو ان شالله .

اخلاقم جور نشد کشکه . ادم بودی هر چی زن اولت میگفت گوش میدادی . بدبخت زن اولت .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی سخته حق دارین خدا از این ب بعد بهترینها رو براتون رقم بزنه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

هر چقدر هم طرفین از هم شناخت داشته باشندوبه تفاهم برسند تا زیر سقف نری خیلی چیزا معلوم نمیشه!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

مقصر شما بودی . اینجا ایرانه . هیچ زنی  از خوشی و شادی فرار نمیکنه بعد دو بچه . خیلیییی ظ ...

شما ندونسته قضاوت کن 

من نمیگم ایشون مقصر بود

اما تا حالا زنی ندیدین که مقصر باشه؟

تو شهرمون زنه با دوست پسرش شوهرشو آتیش زد

مقصر شما بودی . اینجا ایرانه . هیچ زنی  از خوشی و شادی فرار نمیکنه بعد دو بچه . خیلیییی ظ ...

انقدر قضاوت نکن تو چه میدونی از زندگیشون

در ضمن دو نفر که بهترین آدم های دنیا هم باشن وقتی باهم تفاهم نداشته باشن و همو دوست نداشته باشن غیر ممکنه که عادی بخوان زندگی کنن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲