2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مننننن برای هرحاجت جدا خوندم بخام تعریف کنم مو به تنتون سیخ میشه :) 

بگین لطفااا

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

حاجت من درواقع حاجت محالی برای عموم مردم نبود ولی واس من محال بود

یعنی در ناامیدترین موقع حاجتمو داد جوری ک خودم حس میکزدم خواب میبینم :)

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

حاجت من درواقع حاجت محالی برای عموم مردم نبود ولی واس من محال بود یعنی در ناامیدترین موقع حاجتمو دا ...

توروخدا بگو چ جوری و چندبار خوندی منم به معجزه نیازمندم اسمم فاطمه است از حضرت زهرا میخوام به خاطر اسمم ک شده ابروم رو بخره😭😭😭😭😭

من ۱۵سالم بود

از ۵سالگی ک دیگ کم کم معنی هیئت رفتنو میفهمیدم عشق به کربلا میدا کرده بودم شدید یعنی عطش خیلی سختییی بود و چون ۵سالم بود پدرومادرم زیاد جدی نمیگرفتن یا شرایطش جور نمیشد

حاجت من درواقع حاجت محالی برای عموم مردم نبود ولی واس من محال بود یعنی در ناامیدترین موقع حاجتمو دا ...

میشه بگی

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

گذشت هرسال بابام میرفت کربلا و بقیه میرفتن ولی من و نمیبردن ک حالا هوا گرمه پیاده روی زیاده و فلانه و من واقعا دلم میخواست ک برم گذشت پارسال د من تصمیم جدی برای رفتن ب کربلا گرفتم کل طایفه رو بسیج کرده بودم مادرمو راضی کنه ک باهامون بیاد بابام اولش ناراضی بود ولی بعد دید حالمو اوکی داد منم هرروز بدتر و بدتر میشدم خیلییی بد ینی من ساعتی نبود ک گریه نکنم

گذشت مایروز بیدارشدیم بریم واس پاسپورت اقدام کنیم ولی برادر بزرگترم گفت نه و فلان من گریا کردم دوباره دست خودم نبودا همینطوری اشک میومد بعدد من رفتم اتاقم برادرم ب بابام‌گفت فقط واس دلخوشی رها برو پاسپورت بگیرین ولی امسال مطمئنا نمیریم بااینکه میدونستم الکی داریم میریم واس پاسپورت ولی بز دلم خوش بود