2777
2789
عنوان

جون هرکی دوست دارین بیاین بگین چی بخورم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
باید تحملش کنی حداقل تا یه ماه دیگه طول مبکشه نمیشه که هر رور مسکن خورد من چهارتاش با هم در اومد دهن ...

چهار تای منم تو یه سال درومد ،امسال همشونو با فاصله کشیدم، حس میکنم فکم ازاد شده خیلی خوبه، 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

برای من رشد کرده بود فشار میاوردن به دندونای دیگه ، فشار می‌آورد به فک ، رفتم دندانپزشکی عکس گرفت گفت باید جراحی کنی و بکشی ، همزمان دوتا دندون عقل بالا و پایین کشیدن ، خیلی راحت شدم ، چی بود همیشه فک و دندونام درد داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهار تای منم تو یه سال درومد ،امسال همشونو با فاصله کشیدم، حس میکنم فکم ازاد شده خیلی خوبه، 

من به دندونام فشار نیاورد واسه همین مشکلی ندارم باهاش ولی اگه نیمه نهفته باشه ممکنه هم دندونای دیگه رو کج کنه هم عفونت کنه واطه همین میکشنش

ربطی نداره اینو باید عکس بگیری و دکتر تشخیص بده  وقتی اینقد درد داره یعنی خیلی کجه و داره به د ...

اهان درسته

اخه من پشت دندونام فیکساتور گذاشتم نگهدارنده ثابت دندون

اول باید اینا رو در بیارم که بشه اونا رو بکشم🤦🏻‍♀️درد شدیدش بخاطر نگهدارنده هم هست داره فشار میاره

غصه نخور درست میشه.
باید تحملش کنی حداقل تا یه ماه دیگه طول مبکشه نمیشه که هر رور مسکن خورد من چهارتاش با هم در اومد دهن ...

یا خود خدا

دوتاش در اومده 

دوتای دیگش دارن دهنمو سرویس میکنن🤦🏻‍♀️

نمیشه تحمل کرد

غصه نخور درست میشه.
من به دندونام فشار نیاورد واسه همین مشکلی ندارم باهاش ولی اگه نیمه نهفته باشه ممکنه هم دندونای دیگه ...

دندون عقل من به بقیه دندونام فشار اورد ،من دیر فهمیدم وقتی متوجه شدم که چن تا از دندونای سالم آسیابم کم کم به هم فشار اوردن و شکستن ، هر غذایی میخوردم یا لای لثه میرفت عفونت و درد میگرفت ،یا نمیتونستم خوب با مسواک تمیزش کنم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋