2777
2789

مثه همین تاپیک خورتان بالاسی و تاپیک سمیرا و تاپیکایی ازین دست...

خدایی ما میایم اینجا بین آدمایی که نمیشناسنمون، یه کم حرف بزنیم بلکه یه ساعت از فکر این زندگیِ کوفتی دربیایم، بعد که نی نی سایتو میبندیم علاوه بر مشکلاتمون باید سرمون توو حموم باشه ببینیم چیزی نیس و از صدای تقه ی در بپریم هوا و .....

یعنی برگشتنی از نی نی سایت نه تنها حالمون خوب نشده بلکه یه عالمه ترس و وهم هم با خودمون میاریم خونه.

اذیت نکنید. چتونه واقعا؟ 

خودتون هم میدونید زنا تمام زندگیشون توو ترسای مختلف میگذره. خو هر کوفتیتون هس برید دکتر و ملّا. چیه میاید ملتُ میترسونید. 

منکه حلالتون نمیکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من اولین بار گفتم بذا بخونم ببینم چیه. ترسم که بیشتر شد دیگه عین یه کرم افتاده به جونم. 

واااای فقط سرتو گرم کن تا اون تاپیک بره نتونی بخونی روانی میشی اینو ادمی میگه که عین خودت ترسوعه یه بار فیلم ترسناک دیدم چن ماهه شبا اتاقم لامپ روشنه تاریک بشه دق میکنم

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
الان میان میگن خب نخون

خب من یه بار از بیکاری داشتم همه ی پستارو میخوندم. یکیشو دیدم و این ترس افتاده به جونم دیگه.

یه جوری هم میگن خو نخون، یعنی مثلا ما کنترل داریم روو خودمون و میتونیم نخونیم. نصیب نشن! توو همه چی چسی میان.

حلال نمیکنی؟😐 

خب نرو تو تاپیکهاشون 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️