2777
2789

خواهش میکنم دعا کنید خواهرم دوتا دختر دوقلو بیاره اسماشونو هم انتخاب کردیم اگه دعاتون گیراس دعا کنید خیلی دلم میخواد دختر خواهش میکنم به دعای یه ادم گیرا احتیاج داریم . منو خواهرم عاشقه دختریم . خدایا لطفا به خواهرم دوتا دختر خوشگل مثه من بده😂 و اون یکی خواهر عوضیم هم یه دختر که اخلاقش مثه منه بده تا همیشه در عذاب باشه آمین😂😂

دعا میکنم هرچی خدا صلاح میدونه بهش بده

این حرفا چیه

دختر و پسر چه فرقی داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرت پسر نداره؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

☹🤣💓

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

میشه لطفا بیاید این تاپیک توی صلوات شرکت کنید 

۱۲۴ نفر بشیم💚

توی این تاپیک بگید صلوات و اسمتون رو بگید و حاجت 

اینجوریه ک ۱۲۴ نفر میصیم 

نفری هزار تا صلوات میفرستیم هر روز برای یک نفر خیلیییی حاجت روایی بالاعه 

شاید نیم ساعت طول بکشه 

این تاپیک برای صلوات اسم بدید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12748656/معجزات-حضرت-ابوالفضلع?page=23

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
دقیقا منم بچه ی برادرو دوست ندارم چون میدونم زن داداش احازه نمیده

الان برادرزاده داری؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دعا میکنم هرچی خدا صلاح میدونه بهش بده این حرفا چیه دختر و پسر چه فرقی داره

عزیزم درخواست چیزی از خدا که گناه نیست ، مثلا خدایا دوس دارم شوهر آیندم فلان شرایطو داشته باشه یا بچم فلان جنسیت 

اتفاقا خدا عاشق دعاهای ماست 

اما میدونی مهم چیه

مهم اینه که اگه خدا حاجتمونو به شکل دیگه ای داد به هیچ عنوان ناشکری نکنیم و راضی باشیم به رضای خدا 

مثل مادر حضرت مریم که از خداوند طلب پسر میکنه فقط به این دلیل که نذر کرده اون رو خدمتگذار معبد بکنه ، چون دختر نمیتونه این کارو بکنه پسر میخواد ، بعد بچه که میاد میبینه دختره ، و خدارو شکر میکنه و میگه خدایا من نذرمو ادا میکنم و برای این دختر و بچه های آیندش دعای خیر میکنه 

دعای مادر هم که گیراس دخترش میشه مریم مقدس و پسرش میشه عیسی مسیح که نصف دنیا مریدشن هنوز 😀

حسبی الله ❤