2777
2789

واسه آبجیم خواستگار اومده. 

و میخام راهنمایش کنم چ سوالاتی بپرسه:|

خودم هیچ سوالی از همسرم نپرسیدم چون میشناختمش

ولی ابجیم خواستگاریش سنتیه. 

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از اونا که چیزی از هم نمیدونن میرن تو اتاق حرف میزنن؟

بله دیگع باید همو بشناسن برن اتاق حرف بزنن بعد ب مدت ی ماه باهم باشن بعد بگیم نظر دختره مثبته یا منفی

خب بستگی داره ک عقاید و طرز تفکر خواهرتون چیه تا چ سوال هایی رو بخواند از همسر ایندشون بپرسن

آبجیم کلا کم حرفه

میدونم بره اتاق لال میشع هیچی نمیپرسه

بخاطر همین استرس من بیشتر از خودشه😂😂

به یه جلسه خواستگاری و حدود نهایتا نیم ساعت صحبت نمیشه به جایی رسید آخه

حداقل دوسه جلسه قرار آشنایی بذارین 

واینکه دکتر فرهنگ یه دوره ازدواج موفق دارن یه قسمتایی اش درمورد پرسش هلی خواستگاری هست مناسبه 

اگر فرصت کافی دارین این صوت هارو گوش بدین

به یه جلسه خواستگاری و حدود نهایتا نیم ساعت صحبت نمیشه به جایی رسید آخه حداقل دوسه جلسه قرار آشنایی ...

ن ی جلسه نیست

۳ جلسه هست 

تو اون ۳ جلسه صحبت میکنن و ی ماه اشنایی 

آبجیم کلا کم حرفه میدونم بره اتاق لال میشع هیچی نمیپرسه بخاطر همین استرس من بیشتر از خودشه😂😂

خب نمیشه ک بحث یه عمر زندگیه😐🤦🏻‍♀️😂

بهش بگو چ توقعاتی از همسر ایندش داره و چ چیزایی واسش اولویت داره و براش ملاکه 

اینا رو از طرف بپرسه

بله دیگع باید همو بشناسن برن اتاق حرف بزنن بعد ب مدت ی ماه باهم باشن بعد بگیم نظر دختره مثبته یا منف ...

خب واضحه باید شغل و وضعیت مالی و ویژگی های طرف و روابط قبلیش و .. اینا رو بفهمه فقط کافیه با هم برخورد کنند بعد که لینک بینشون شکل بگیره تا ۱ ماه همه چی هم رو میفهمند 

درباره چیزایی که خیلی براش مهمه حتما تکلیفشو قبل عقد مشخص کنه، مثلا اینکه بخاد شاغل باشه، حجاب، بچه دارشدن، مسائل مالی و .. یا اگه اخلاق خاصی داره مثلا ممکنه خواهرت خیلی اهل رفت و آمد و مهمونی نباشه و پسر بالعکس،