2777
2789

سلام دوستان میخوام کاشت ابرو انجام بدم کلینیک مورد اعتمادم ایران فیت هست که گرون بود و به پول من نمیخوره صبا راد کلینیک آندیا رو تو سعادت آباد چند وقت پیش تبلیغ کرد فالو کردم قیمتش مناسب تره ولی دو دلم آخه اعتماد کردن سخته لطفا تجربه ایی دارید کمکم کنید بهترین تصمیم رو بگیرم ممنون

من به تبلیغات این بلاگرا به هیچ عنوان اعتماد نمیکنم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من به تبلیغات این بلاگرا به هیچ عنوان اعتماد نمیکنم

راستش چندتا از پیج هایی که معرفی کرده فالو کردم و خرید انجام دادم راضی بودم کلینک آندیا رو هم تو اینستا کاراشونو دیدم ولی بازم میگم نکنه ابروم خراب شه چون همیشه دوست داشتم برم ایران فیت برای کاشت ولی پولشو ندارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش چندتا از پیج هایی که معرفی کرده فالو کردم و خرید انجام دادم راضی بودم کلینک آندیا رو هم تو این ...

من تجربه اش رو ندارم راستش ولی نمیتونی کمی صبر کنی و پول بیشتری پس انداز کنی تا بتونی از جایی که مطمینی بری؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من تجربه اش رو ندارم راستش ولی نمیتونی کمی صبر کنی و پول بیشتری پس انداز کنی تا بتونی از جایی که مطم ...

تو این گرونی الان نرم تا سال بعد قیمت کاشت دو برابر میشه دیگه اصلا نمیتونم دیگه توکل بخدا...