2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم؟

232 بازدید | 14 پست

خانوما من این ماه نزدیکی با جلوگیری طبیعی داشتم که معذرت میخوام حتی بدون دخول بود، الان ۵ روز از پریودم گذشته و نشدم چند وقته درد پریودی دارم ولی نمیشم بی بی هم زدم منفی بود، ینی ممکنه باردار باشم؟

اینم بگم استرس زیادی داشتم و مسافرت هم رفتم و تغییرات آب و هوایی هم داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا پریود نمیشم؟؟۳۳ روزه پااکم ۵۰ روزه شوهرم ندیدم تو این ۵۰ روز یبار دیگ پریود شدم الان دفعه دومه باید بشم نمیشم

اینم تستم

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
من چرا پریود نمیشم؟؟۳۳ روزه پااکم ۵۰ روزه شوهرم ندیدم تو این ۵۰ روز یبار دیگ پریود شدم الان دفعه دوم ...

شکر رو کلا به هر شکلی کاملا حذفش کن 

اگر یبوست داری برطرف کن

خودتو اصلا به گرمی نبند

هر روز ورزش کن اگر ورزش نمیکنی ۴۵دقیقه پیاده‌روی سریع بدون توقف بعدش ۲۰۰تا طناب بزن 

یک هفته این کارا رو بکن پريود میشی 

من میگم نکنه تست اشتباه بوده، استرس هم نمیذاره یه تست دیگه بزنم😭

بزن منفیه

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
شکر رو کلا به هر شکلی کاملا حذفش کن  اگر یبوست داری برطرف کن خودتو اصلا به گرمی نبند هر روز ...

میگن که گرمی و نبات بخورین؟؟

بچه ها من مجردم  دوماهه پریود نشدم هرچقدرم گرمیجات میخورم نمیشم چیکار کنم

گرمی اصلا نخور عزیزم کی گفته با گرمی خوردن پریود میشی؟ گرمی ادویه هل گلاب خرما عسل روغن زرد اینا رو نخور و غذای همیشگی و معمولی بخور شکر رو کلا به هز مقدار و هر شکلی حذف کن و هر روز حداقل یک ساعت ورزش کن ضربان قلبت بالا بره عرق کنی خیلی خوبه بالاتر گفتم چیکار کنی

هر روز ۲۰ دقیقه تو آبزن بابونه بشین

گرمی اصلا نخور عزیزم کی گفته با گرمی خوردن پریود میشی؟ گرمی ادویه هل گلاب خرما عسل روغن زرد اینا رو ...

من مصرف شکرم زیاد نیس اصلا شکر نمیخورم حالا کیک های بیرون اینارو میخورم بعضی وقتا ولی شکر نه

سه ماه پیش رازیانه خوردم پریود شدم بخاطر همون گفتم گرمی خوردم شدم

من وزنم بالا نیس که ورزش کنم☹️

....✨️

من مصرف شکرم زیاد نیس اصلا شکر نمیخورم حالا کیک های بیرون اینارو میخورم بعضی وقتا ولی شکر نه سه ماه ...

کیک بیرون شکر نداره عزیزم؟ شکر به هر شکلی رو حذف کن حتی سس کچاپ هم داخلش شکر داره اونم حذف کن 

ورزش به وزن اصلا ربطی نداره مگه همه لاغرها سالم هستن چاق‌ها مریض؟ بدنت باید تحرک داشته باشه خون جریان سریعی پیدا کنه این دیگه ربطی به وزن نداره

اگر ورزش سختت هست ۴۵ دقیقه پیاده روی سریع بدون توقف داشته باش بلافاصله ۲۰۰تا طناب بزن