2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب عقدمون منو بردن خونه پدرشوهرم ک‌ اونجا همه دور هم باشیم

من و شوهرم تو ی اتاق بودیم ک خواهر شوهرم اومد در اتاق رو بست ک تنها باشیم

روبروی در اتاق دراز کشیده بودیم(چون از اول همونجا نشسته بودیم ک مثلا بقیه فکرای بدبد نکنن)

خلاصه من دست بردم بع سمت ش.لوار شوهرم و داشتیم کارای خاک چیز ..میکردیم یهو پدرشوهرم درو باز کرد اومد تو اتاق😐😐

۳ تا اتاق دیگه هم داشتن و اقا میخواست اینجا نماز بخونه...

شلوارش باز موند و دست من....🤣😂

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نه دیگه هر اشتباهی که تاسف اور نیست اشتباهاتی هم داریم که با یه ببخشید و یه خنده خاطره ساز میشن یا. ...

این سوتیه
چند وقت پیش عمم داشت صحبت می‌کرد باهام
بعد منم هی حرفاشو تایید میکردم
دیدم از یه جا به بعد سکوت کرده داره با تعجب نگام میکنه
گفته بود ما دیگه زشته هر روز بیایم خونتون مزاحم بشیم مگه نه دخترم؟! منم گفته بودم اره بابا وااای بعدا چقدر ناراحت شد😂🤣 دیگه تا عمر داره نمیاد
گفتم حواسم نبود ببخشید اصلا نفهمیدم چی گفت

تازه از محضر ازدواج برگشته بودیم خونه من رسما داماد خانواده عموم شده بودم ساعت ۲ بعدازظهر تابستون بود و همه در حال چرت بعدازناهار

رفتم اشپزخونه خواستم نامزدمو ببوسم اما کنترلم از دست دادم جوری بوسیدمش که پدرزنم بیدار شد گفت عمو واسه فرداتم بذار