2777
2789
عنوان

دعا براے خانہ دار شدن ۲

2016 بازدید | 6 پست

8. نقش دو آیه 19 و 20 سوره حجر بر لوح و دیوار خانه یکی دیگر از دعای فوری برای خانه دار شدن:

اگر کسی این دو آیه را در لوح و یا دیوار خانه نقش کند یا در دکان خود نصب کند یا بر کاغذی با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و در میان متاع خود نهد اسباب رزق او به سهولت مهیا شود و منابع و منافع بسیار یابد .

آِیات ۱۹ و ۲۰ سوره حجر :

وَالأَرْضَ مَدَدْنَاهَا وَأَلْقَیْنَا فِیهَا رَوَاسِیَ وَأَنبَتْنَا فِیهَا مِن کُلِّ شَیْءٍ مَّوْزُونٍ

وَجَعَلْنَا لَکُمْ فِیهَا مَعَایِشَ وَمَن لَّسْتُمْ لَهُ بِرَازِقِینَ

.

برای پولدار شدن باز شدن گره از مشکلات‌چی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا پول نباشه معجزع نمیشه:) 

خدا بخواد پولشو هم از یه جایی میرسونه که خودت دهنت باز میمونه 

تو اطرافیانم دیدم که چطوری معجزه شد خونه گرفتن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

[QUOTE=323370878] تا پول نباشه معجزع 

. معجزه یعنی وقوع امر محال. و برای من‌شد. البته این روشی که استارتر بیان کرد رو اطلاع نداشتم ،از خانمهای این سایت در مورد ۱۳ صفر شنبدم و ۱۳ صفر سال گذشته رفتم یک کلید کوچولو از خرازی خریدم.‌به نیت خونه دار شدن‌ . و البته نذر هم کردم که اگر این معجزه شامل حالم بشه انشاءالله، هر سال ظهر عاشورا هر چیزی که در توانم باشه به تعداد ۷۲ نفر پخش کنم . 

و هنوز خودم نمیتونم باور کنم ولی الحمدلله معجزه شد 🙏🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄